Шоу "Кохання без кордонів" покинуло відразу троє учасників

Шоу "Кохання без кордонів" покинуло відразу троє учасників

Вчора на 1+1 в ефір вийшов десятий випуск найромантичнішого шоу "Кохання без кордонів". Герої шоу намагаються розібратися в собі й зрозуміти, хто ж може стати для них єдиною/єдиним на все життя!

Поділитися:

Вчора на 1+1 в ефір вийшов десятий випуск найромантичнішого шоу "Кохання без кордонів". Герої шоу намагаються розібратися в собі й зрозуміти, хто ж може стати для них єдиною/єдиним на все життя! Головна інтрига випуску - кого ж відправлять додому Таня Колесникова і Марк-Ентоні Малінос?

Ігор Голубчик остаточно заплутався у своїх почуттях до Альони і Вероніки. Щоб якось розібратися в собі, Ігор влаштував подвійне побачення і запросив дівчат прокататися на роликах. Оскільки Альона на ролики стала вперше в житті, майже весь час Ігор провів з нею, навчаючи її та підтримуючи, щоб вона не впала. Вероніку це, звісно, образило, і Голубчику довелося 40 хвилин заспокоювати дівчину. І поки він заспокоював Вероніку, образилася... Альона. Зрештою Ігор зрозумів, що подвійне побачення ситуації не полегшило, а тільки ускладнило, тому вирішив звернутися по пораду до мами і запросив дівчат на вечерю з батьками. Але і мама не змогла допомогти Ігорю визначитися - їй жодна синова пасія до душі не припала.

А ось Таню чекали два романтичні побачення, та ще й в один день. Спочатку рано-вранці її прямо з ліжка вкрав Вова з Кам'янця-Подільського і повіз зустрічати світанок. Під час прогулянки Вова подарував Тані сімейну реліквію - золотий перстень з рубіном, який носила його мама. А після обіду Вова з Луганська, щоб перепросити дівчину і загладити свою провину, повіз її в королівський пентхаус у найдорожчий готель Сан-Франциско. Там парочка не тільки випила шампанського, а й розслабилася в джакузі. Весь вечір Таня і Вова пристрасно цілувалися, з чого можна зробити висновок, що дівчина хлопцеві пробачила. Під час романтичного вечора Вова розповів Тані всю правду про Діму і про те, що той каже за спиною у Тані. Таня уважно вислухала Вову і наступного дня відправила Діму додому.

Марк-Ентоні, як і раніше, ходить з дівчатами на побачення. З Аллою Марк поїхав у заповідник, де вони годували тварин прямо з вікна автомобіля і бешкетували в сувенірній крамниці. А Владу герой повів подивитися на Ніагарський водоспад. Правда, побачення не склалося. Владлена дізналася від Олі, що на їхньому побаченні Марк цілувався з нею і обіймався, і приревнувала героя. Тому замість приємного проведення часу Марк слухав істерику Влади. Незважаючи на це, додому Марк відправив не Владлену, а Аллу, пояснивши це тим, що вона йому друг і не більше.

Василь також ходить з учасницями на побачення. Лєна захотіла піти в СПА-салон. Там жінка вимагала шампанського, а невдовзі захотіла ванночку для ніг з шампанського. Василя таке прохання здивувало, але він погодився, хоча пляшка шампанського в салоні коштувала 100 євро. У підсумку побачення з Оленою обійшлося героєві в 500 євро. Алла була не така вибаглива і захотіла до моря. Василь не тільки виконав її прохання, а й пригостив супутницю обідом в ресторанчику на березі моря. А от від масажу, який учасниця запропонувала йому зробити прямо в ресторані, Василь коректно відмовився, мовляв, неетично. Наступного дня Василь з учасницями пішов на весілля своєї сестри Ані. На святі його чекав приємний сюрприз. Серед гостей була Люда, яка прилетіла з України на запрошення Ані. Василь і Люда були дуже раді бачити одне одного і обоє зрозуміли, що почуття між ними залишилися. Тому Василь попросив Люду зостатися і відправив додому Аллу.

Стежте за тим, що буде далі в шоу "Кохання без кордонів", наступного четверга, 24 жовтня, о 22:15 на каналі 1+1!