Шоу "Операція краса" стартує на 1+1 19 травня

Шоу "Операція краса" стартує на 1+1 19 травня

Телевізійний проект "Операція краса", знятий за всесвітньо відомим формату "Extreme Makeover", стартує на телеканалі "1+1" 19 травня.

Поділитися:

Телевізійний проект "Операція краса", знятий за всесвітньо відомим форматом "Extreme Makeover", стартує на телеканалі "1+1" 19 травня. В програмі ми розповімо про неймовірні перевтіленнях людей, які практично поставили на собі хрест через невдалу зовнішності. Кожен герой "Операції краса" близько 2 місяців провів у кращих клініках пластичної хірургії і повернувся до своїх близьких зовсім іншою людиною.

Зйомкам передував ретельний кастинг - в обробці заявок від бажаючих брали участь пластичні хірурги. На відбірковому етапі шукали людей, що не просто мріють десь поліпшити своє тіло. Героями програми стали ті, у кого через зовнішність дійсно не складається доля - особисте життя, кар'єра і інше. Всіх кандидатів ретельно обстежили лікарі, щоб переконається, що їх стан здоров'я дозволить перенести серйозне хірургічне втручання.

Після відбору учасники поїхали в кращі клініки Іспанії, Ізраїлю та Німеччини. Лікаря і лікарню для кожного героя "Операції краса"  підібрали індивідуально. Учасники в середньому перенесли по 8 - 10 операцій. Лікарі займалися фігурою, вагою, формою носа і щелепи, шкірою, вухами і губами учасників. Під час всього лікування герой не бачився і не спілкувався зі своїми близькими - вони чекають його в Києві на урочистій зустрічі. Перша зустріч перетвореного героя з родичами - найбільш зворушливий момент кожного епізоду. Реакція сімей на нову зовнішність учасників "Операції краса" - головне, заради чого вони наважилися на такий ризикований проект.

У кожному епізоді програми, яка стартує на каналі 1+1 19 травня, буде повністю розказана історія одного героя. Знімальна група проекту також збирається стежити за подальшими долями своїх учасників. А кастинг на участь у наступних сезонах проекту триває - подробиці на сайті http://www.1plus1.ua/kastyngy/20