Син полковника-учасника АТО став зіркою шоу "Мій малюк зможе"

Син полковника-учасника АТО став зіркою шоу "Мій малюк зможе"

У неділю 13 липня канал "1+1" покаже випуск родинного шоу

Поділитися:

У неділю 13 липня канал "1+1" покаже випуск родинного шоу "Мій малюк зможе", учасником якого став полковник Олексій Макаренко з Чернігова, котрий нині перебуває у зоні АТО.

Зйомки проекту відбувалися ще у мирний час. Однак невдовзі після цього Олексій вирушив на схід України. Тому цей випуск його дружина та маленький син дивитимуться вдома без тата.

Цікаво, що у проекті полковнику Макаренку дісталося дуже "військове" завдання – розшифрувати белькотіння свого маленького сина. Чи впорається тато-герой з конкурсом "Шифрувальник"? Та чим його здивує малюк?

"З 1 березня ми не бачили нашого тата. Спілкуємося тільки по скайпу, і то не часто. Тому сподіваємося, що хоча б в шоу згадаємо, як ми були щасливі разом, побачимо, як наша сім'я була разом", - розповідає дружина Олексія Вікторія Макаренко.

Жінка зізнається, що навіть якби її чоловік не служив в армії, він все одно добровольцем пішов би захищати Україну:

"Коли 1 березня наш тато терміново був змушений виїхати на місце служби, у зв'язку з тими подіями, які зараз відбуваються у нас в країні, то ми, звичайно, прощалися зі сльозами на очах - і в чоловіка сльози, і у нас сльози. Я і плакала, і просила, щоб він не їхав, може навіть, звільнився з роботи. Але він у нас істинний патріот. Сказав, що якби він не служив, він би все одно мобілізувався і пішов захищати нашу Батьківщину".

Окрім родини полковника, у цьому випуску "Мій малюк зможе" візьмуть участь ще четверо сімей. За умовами проекту, батьки проходять різноманітні випробування на винахідливість та "батьківський інстинкт".

І найбільша інтрига серії – чи вдасться одній з родин виграти головний приз, який складає 100 тисяч гривень на освіту дитини.

Дивіться родинне шоу "Мій малюк зможе" - щонеділі на каналі "1+1". Початок о 21:00.

Нагадаємо, що канал "1+1" продовжує кастинг проекту "Голос. Діти"

Нам потрібні неповторні голоси, які здатні дивувати та зачіпати за живе. Ми не шукаємо дітей, яких фанатичні батьки намагаються зробити зірками. Наші герої – це діти, для яких сцена – це крихка, смілива, але найзаповітніша мрія.
Хай голос вашої дитини почує вся країна!

Заповнити анкету можна тут