Скрипка: тренери "Голосу країни" ризикують менше

Скрипка: тренери "Голосу країни" ризикують менше

Зірковий тренер "Голосу країни" розказав про ризики на проекті.

Поділитися:

Олег Скрипка зізнався, що тренери "Голосу країни" ризикують менше, ніж учасники. Про це він сказав в інтерв'ю, коментуючи участь своїх підопічних у прямих ефірах проекту.

"У тренера менші ризики - тренер все одно проходить у фінал, - сказав Скрипка. - Я всіх своїх підопічних люблю порівну і на всіх маю надію. Якщо хтось не проходить, мені, звичайно, сумно. Але учаснику важко справитися з тим, що він залишає проект – і хвилювання величезне".

Олег Скрипка заперечив Святославу Вакарчуку, який раніше заявив, що перемога у "Голосі країни" - не надто великий бонус.

"Я не відмовляюся від цього бонуса. Перемога – завжди приємно. Перемога – це та енергія, та сила, котра дає інші хороші бонуси, щоб рухатися вперед. Якщо перемоги не буде – звичайно, небо на землю не рухне, до цього потрібно ставитися як до гри і йти далі. Але перемога ніколи не завадить!" - запевнив зірковий тренер.

Нагадаємо, нещадовно Олег Скрипка відсвяткував 49-річчя. Його команда з "Голосу країни" подарувала улюбленому тренеру шоколадний торт у вигляді баяна, спечений самотужки.

У півфінал шоу "Голос країни. Все по-чесному" пройшло двоє хлопців з команди Олега Скрипки - Іван Сяркевич та Артем Кондратюк. Півфінал відбудеться у прямому ефірі у неділю, 2 червня. Дивіться "Голос країни. Все по-чесному" онлайн на офіційному сайті проекту або на сайті 1+1 в розділі "Онлайн ТБ".