Скромнягу Руслана Сенічкіна дивом умовили вийти на подіум UFW

Скромнягу Руслана Сенічкіна дивом умовили вийти на подіум UFW

Сенічкін вийде на модний подіум вперше у житті.

Поділитися:

Ведучий "Сніданку з 1+1" Руслан Сенічкін вийде на подіум Ukrainian Fashion Week у стилі кежуал. Костюм, а також дизайнерську футболку для нього шиє відомий дизайнер Ольга Тимкова-Ляховська.

Але головна новина – це те, що Руслан Сенічкін взагалі погодився на участь у модному шоу.

ВІДЕО: Сенічкін і Анатоліч шедеврально зазіхнули на славу Стаса Михайлова

"Вперше у житті вийду на подіум в якості моделі. Для мене це веселий і сміливий експеримент. Я чудово розумію, що на подіумі повинні бути люди з певними стандартами, а я до таких стандартів наразі прагну. Задача поставлена. При цьому я усвідомлюю, що моє дефіле може скласти для мене певний дискомфорт!", - коментує ведучий "Сніданку з 1+1".

Руслан Сенічкін зізнається, що жодного разу у житті не був на фешн-показі.

"Про моду я можу розмовляти лише з позиції обивателя – наприклад, з організаторами Ukrainian Fashion Week, які не раз були в гостях у "Сніданку з 1+1", та цікавитися з боку простого глядача, що модно, що не модно. А бути моделлю – це не моє", - скромничає Сенічкін.

Він запевняє – на подіум вийде вперше у житті і, напевно, в останнє:

"Коли мені запропонували, я спитав: "Давайте, може, без мене?". Та оскільки концепція показу передбачала одяг для всіх ведучих каналу, то я сказав собі: "Спробувати можна!". Але при всьому цьому в подальшому я в жодних показах брати участь не планую".

Нагадаємо, показ "Fashion у прямому ефірі" відбудеться на головному подіумі 12 жовтня в 21.30 в рамках Ukrainian Fashion Week.

ФОТО: Лідія Таран у стилі "романтік" відкриє показ Ukrainian Fashion Week

У ньому візьмуть участь ведучі каналів 1+1, ТЕТ, 2+2: Алла Мазур, Марічка Падалко, Лідія Таран, Наталія Мосейчук, Юлія Бориско, Марина Леончук, Людмила Барбір, Руслан Сєнічкін, Єгор Гордєєв, Данило Грачов та інші телезірки.