"Скрябін. Концерт пам'яті": Лобода розповіла про вдову Кузьми

"Скрябін. Концерт пам'яті": Лобода розповіла про вдову Кузьми

Співачка LOBODA разом із іншими українськими виконавцями взяла участь у львівському концерті пам'яті Андрія Кузьменка, який відбувся 21-го червня

Поділитися:

Співачка LOBODA разом із іншими українськими виконавцями взяла участь у львівському концерті пам'яті Андрія Кузьменка, який відбувся 21-го червня. Напередодні свого виступу Світлана розповіла місцевим журналістам про труднощі вибору композиції, спілкування з родиною Андрія і самим Кузьмою. "Ми не раз перетиналися з Андрієм на знімальних майданчиках. Але ми не були близькими друзями. Це була людина, яка своєю енергетикою руйнувала будь-які кордони, повз неї неможливо було пройти", - згадала зірка. І додала, що спілкувалася зі вдовою Кузьменка, яка вразила її щирістю.

"Ми говорили із дружиною Андрія Світланою. Я навіть не очікувала, що можна так легко розмовляти з незнайомою людиною, яка стільки всього пережила, і не підбирати слова, не боятися сказати зайвого. У мене відчуття, що в родині Кузьми всі такі світлі, щирі. Вони навіть про біль говорять з усмішкою на обличчі. Андрій для них живий. Як і для всіх нас, для мільйонів українців", - зізналася артистка.

Нагадаємо, на концерті пам'яті Кузьми LOBODA виконала пісню Андрія "Нікому то не треба". Емоційний виступ співачки можна згадати просто зараз: