"Сніданок з 1+1" оголошує відеоконкурс "На що ти готовий заради Мадонни?"

"Сніданок з 1+1" оголошує відеоконкурс "На що ти готовий заради Мадонни?"

Програма "Сніданок з 1+1" оголошує конкурс "На що ти готовий заради Мадонни?"

Поділитися:

Програма "Сніданок з 1+1" оголошує конкурс "На що ти готовий заради Мадонни?". Приз - два квитки в "золотий трикутник" на концерт королеви поп-музики, який пройде 4 серпня у Києві на НСК "Олімпійський" за підтримки "1+1".

Для участі необхідно зняти відеоролик, в якому буде зафіксовано, який саме вчинок ви зробили заради того, щоб потрапити на концерт Мадонни. Це може бути все, що завгодно: татуювання з ім'ям співачки, стрибок з парашутом під хіт Мадонни та інше. Головна умова: ваш вчинок не повинен загрожувати вашому життю і життю оточуючих вас людей.

Додайте ваш відеоролик на YouTube і надішліть посилання на нього на адресу madonna@1plus1.tv. Посилання приймаються до 20 червня!

Кращі відеоролики будуть показані в ефірі "Сніданку з 1+1". Серед них і визначать щасливого власника квитків на концерт.

Не пропустіть унікальної можливості потрапити на шоу неймовірного масштабу!

Нагадаємо, концерт Мадонни в Києві відбудеться в рамках світового турне поп-діви з її новим альбомом MDNA. Починаючи з 29 травня співачка відвідає 26 європейських міст, в числі яких і Київ, після чого відправиться в Північну і Південну Америку, а також в Австралію, де не гастролювала близько 20 років. Унікальне шоу Мадонни проходитиме на найбільших майданчиках приймаючих міст.

Відеоролик першого претендента на перемогу можна переглянути тут:

http://www.youtube.com/watch?v=iZUPVhbTiP0&