"Сніданок з 1+1" розпочинає проект підтримки українських шкіл

"Сніданок з 1+1" розпочинає проект підтримки українських шкіл

Сьогодні, 30 грудня, "Сніданок з 1+1" завершує сезон-2015 та вже будує плани на рік наступний 

Поділитися:

Сьогодні, 30 грудня, "Сніданок з 1+1" завершує сезон-2015 та вже будує плани на рік наступний.

Зокрема, у новому сезоні ранкова програма продовжить проект підтримки українських шкіл, що вже отримав назву "Зміни свою школу".

Основою проекту стала популяризація навчання через художнє оформлення інтер'єру шкіл. Математичні формули та таблиця множення на сходинках, грифельна дошка на стінах в коридорі та транспортир під дверима на підлозі – ось не повний перелік креативних елементів, які "Сніданок" вже реалізував в одній з київських шкіл.

Після виходу сюжету, ініціативу підхопили й інші навчальні заклади. Так, сільська школа в Миколаївській області змогла самостійно розпочати проект у власних приміщеннях, надихнувшись прикладом київських колег. Адже зробити це просто – вартість подібного декорування складає близько трьох гривень на одну дитину.

"Сніданок" планує продовжити проект у наступному році, та запрошує школи з усієї України приєднатись до ініціативи після закінчення зимових канікул. Редакція програми також обіцяє нагородити найбільш креативну школу, чий декор виявиться найоригінальнішим.

Детальніше про проект можна дізнатись на офіційній сторінці "Сніданку" на YouTube.

"2015 рік став для нас роком змін – ми переїхали у власну студію, першими почали готувати в прямому ефірі, випустили другу книгу Руслана Сенічкіна, провели благодійний марафон для допомоги хворим малюкам, марафон, присвячений 20-річчю телеканалу 1+1, а також багато інших цікавих ініціатив. Тому проект "Зміни свою школу" став для нас приємним завершенням року, і стане приємним початком наступного, адже нашою метою є залучити якомога більше українських шкіл, і допомогти їм стати більш креативними та яскравими", - розповіла шеф-редактор "Сніданку з 1+1" Юлія Жмакіна.