"Сніданок з 1+1" святкуватиме 20-річчя 1+1 у прямому ефірі

"Сніданок з 1+1" святкуватиме 20-річчя 1+1 у прямому ефірі

У п'ятницю, 25 вересня, телеканал 1+1 відзначає великий ювілей – 20 років на телеекранах країни

Поділитися:

У п'ятницю, 25 вересня, телеканал 1+1 відзначає великий ювілей – 20 років на телеекранах країни. На цю честь ранкова програма "Сніданок з 1+1" влаштує тригодинний телемарафон.

На глядачів чекає дійсно унікальний ефір – автори програми обіцяють багато сюрпризів, спогадів з життя каналу та несподіваних зустрічей.

У студії "Сніданку" Анатолій Анатоліч та Марина Леончук зустрічатимуть зіркових гостей, своїх колег та колишніх ведучих і друзів 1+1. А Руслан Сенічкін та Людмила Барбір разом з телеглядачами включатимуться в ефір зі своєї імпровізованої студії у центрі Києва

У гостях у "Сніданку" побуває незмінна ведуча та обличчя ТСН Алла Мазур, на яку чекає сюрприз – піджак, в якому пані Алла вперше з'явилася в ефірі 1+1. Свій перший студійний костюм згадає і Марічка Падалко, яка до того ж проведе в ньому ранковий випуск ТСН.

Також до студії завітає генеральний директор 1+1 медіа Олександр Ткаченко, колишній ведучий телеканалу Юрій Макаров та багато інших гостей, імена яких поки зберігаються в таємниці.

Разом з гостями програми ведучі згадуватимуть найпопулярніші шоу, фільми та серіали телеканалу, пригадають, яким бував гардероб ведучих, покажуть унікальні раритетні фрагменти телеефірів, а також розкажуть про плани на майбутнє. 

До підготовки святкування також долучилися телеглядачі - вже зараз у соціальних мережах триває флешмоб #ювілей_дружби_1плюс1 – редакція програми щодня отримує безліч зворушливих фото та відео не лише з України, а й з усіх куточків світу.

"Люди дуже активно діляться спогадами та особистими моментами, що пов'язані з 1+1. Адже 20 років – не просто ювілей, це ціле життя, яке глядачі проживали разом з нами. Лише уявіть, ціле покоління виросло за цей час! І нам також є, чим поділитися – про це ми й розкажемо найближчої п'ятниці", - розповіла шеф-редактор "Сніданку" Юлія Жмакіна.

Телемарафон на честь дня народження каналу розпочнеться у п'ятницю 25 вересня о 6:45.