"Сніданок з "1+1" візьме участь у фестивалі "Три Дні в Саду"

"Сніданок з "1+1" візьме участь у фестивалі "Три Дні в Саду"

Захід організовує учасниця "Кварталу 95" Олена Кравець і група "ПРОСТО-в-МЕСТЕ".

Поділитися:

"Сніданок з "1+1" візьме участь у фестивалі "Три Дні в Саду", який відбудеться з 16 до 18 травня в Ботанічному Саду ім. Н.Н. Гришка. Захід організовує учасниця "Кварталу 95" Олена Кравець і група "ПРОСТО-в-МЕСТЕ".

Усі три дні ведучі "Сніданку з "1+1" у своїй зоні прийматимуть зіркових гостей на комфортному жовто-блакитному дивані від українського бренду Gagarin

16 і 17 травня ведучі Руслан Сенічкін, Людмила Барбір, Анатолій Анатоліч і Марина Леончук не тільки зустрінуться зі своїми глядачами наживо, а й потішать гостей фестивалю теплими білими - кольору миру - чашками від "Сніданку з "1+1" і Wannabe Décor. Окрім того, на цих символічних подарунках логотип із дерева ручної роботи.

До речі, уже зараз у прямих ефірах "Сніданку" розігруються перші чашки з лімітованої серії. Більш детальна інформація на сторінці "Сніданку" в Фейсбук.

А 18 травня ведучі пригощатимуть відвідувачів фестивалю ексклюзивним сніданком від ранкового шоу "1+1" - печивом. До речі, гості фестивалю можуть приносити для Сенічкіна рецепти страв із полуниці й залишати їх у спеціальній скриньці. Пізніше Руслан обере найкращі рецепти й приготує за ними у кулінарній рубриці "Правильний сніданок" і на Фестивалі полуниці 31 травня.

Також на фестивалі "Три Дні в Саду" охочих до малювання очікує майстер-клас від спеціального запрошеного художника. І на завершення - виступ Анатолія Анатоліча з його групою "Правила Граматики". Підтримати його прийдуть не тільки колеги по "Сніданку", а й інші ведучі "1+1".

Для всіх гостей організатори фестивалю підготували насичену програму:

Цього разу ми влаштуємо справжнє еко-дозвілля: пострибаємо на батутах, сплетемо вінки з лози й квітів, запустимо в небо повітряних зміїв і переглянемо захопливе еко-кіно від проекту "Просто Неба", крутячи педалі велосипеду!

Окрім того, пофарбуємо "Паркан Тома Сойєра", власноруч посадимо квітку у творчій майстерні і візьмемо участь у створенні мозаїки. Обмінявши гардероб у шоурумі "Плюшкін" та іграшки в зоні магазину "Солянка", зрозуміємо, що дати друге життя речам настільки легко! А малечу можна буде сміливо лишити в дитячій зоні Cleverbox, задекорованій Маминою Мануфактурою для веселих і розвивальних занять із ресайклінгу.

Традиційно ви зможете придбати що-небудь дивовижне й приємне на дотик на Дизайн Маркеті, а також спробувати й купити українські еко-продукти на Маркеті Здорової Їжі.

А ще гостей очікує книжковий розпродаж, читання для дітей і дорослих разом із проектом Woman in Books, сніданки, що надихають, та інтелігентна дискотека від радіо "Аристократи", яке мовитиме просто з уквітчаної галявини.

Детальніше про фестиваль:

www.facebook.com/ProstoVMeste#!/events/534604729990390/

 

Ссылка для кликабельного ПРОСТО-в-МЕСТЕ:

https://www.facebook.com/ProstoVMeste