Сніданок з 1+1: Яка зовнішність зараз у тренді (ВІДЕО)

Сніданок з 1+1: Яка зовнішність зараз у тренді (ВІДЕО)

Міжнародний модний агент завітав до Сніданку з 1+1

Поділитися:

Сьогодні, у Всесвітній день краси, до "Сніданку з "1+1" завітав міжнародний модний агент Володимир Юдашкін, який шукає вродливих дівчат і допомагає їм зробити приголомшливу модельну кар'єру. Так, у студії ранкового шоу експерт підтвердив, що українки - найкрасивіші, а також зауважив, що форми 90/60/90 більше не актуальні.

"Для модельної роботи зараз потрібні менші параметри. Особливо у грудях. Найчастіше стегна від 88 до 90. Талія в районі 60. А груди десь 83-85. І, до речі, розмір грудей насправді ж залежить не від об'єму самих грудей, а від об'єму спини. Тому я взагалі раджу не орієнтуватися на якісь там параметри", - сказав гість студії і наголосив: тренди краси завжди залежать від того, якого життя прагнуть люди. До прикладу, в Середньовіччі мріяли про достаток, тому пишні форми були популярними. А зараз їжі вдосталь, тому герой той, хто може тримати себе в руках і не споживати зайвого.

"Нині ідеал краси – це характер людини, яка дозволяє утриматися від спокуси, може вести здоровий активний спосіб життя", - сказав Володимир.

Чи будь-яка дівчина може стати моделлю і як агенти шукають собі підопічних, дізнавайтеся у відео онлайн: