Сніжана Бабкіна на відпочинку в Туреччині: Я почала задихатися

Напад клаустрофобії: зірка Сніжана Бабкіна про те, як боїться замкнутого середовища

У Сніжани Бабкіної на відпочинку в Туреччині почалися приступи клаустрофобії. Про це зірка повідомила на своїй особистій сторінці в Instagram.

Поділитися:

Чоловік Сніжани, Сергій Бабкін, підготував сюрприз та замовив для родини гідроплан, аби прилетіти до старовинного Ефеса. Це була давня мрія Сніжани: «Я давно хотіла там побувати. Особливо мене приваблював Великий Театр і Дім Діви Марії».

До літака родину везли на маленькому човні. Посеред моря вони побачили їх гідроплан. Родина сіла в літак та син подружжя Єлисей почав панікувати:

Ми зайшли в гідролітак, сіли, пристебнулися і раптом в нашого Єлисея Сергійовича починається істерика! Причому така, яку я не бачила ніколи, ні у кого з наших дітей! Просто напад сліз, крику, майже не дихаючи. Мені складно описати це словами, я таке бачу вперше. І тут, в один момент, у мене перекривається дихання і я не можу вдихнути. Зовсім не можу. Я розумію, що моя клаустрофобія каже мені: «Привіт!»

Клаустрофобія зі Сніжаною з дитинства:

Ліфт застрявав – я втрачала свідомість. Хтось міцно мене обіймав – я починала кричати від того, що не могла дихати й так далі. Це тривало довгі роки. І ось коли я, 7 років тому, стала медитувати, моя фобія поступово зникла. Року 4 взагалі ніяк не давала про себе знати. Я була дуже горда собою! І ось сьогодні Єлисей так сильно почав плакати, що я почала задихатися! Спрацював найміцніший зв'язок – МАТИ-ДИТИНА!

Зараз мати з дитиною вже у своєму готелі, а Сергій Бабкін та старший син полетіли в Ефес.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Сніжана Бабкіна зауважила, що це неоціненний досвід. Ця ситуація виступає для неї як особистий тренажер, що показує, як рухатися далі та з чим працювати.

Новини по темі