4 захопливі фільми, які можна подивитися у ці вихідні на "1+1 Україна"

Що подивитись у ці вихідні на 1+1 Україна: кінодобірка

Цієї суботи та неділі проведіть час за переглядом цікавих фільмів разом з телеканалом "1+1 Україна". 

Поділитися:

Телеканал "1+1 Україна" підготував чимало захопливих фільмів, які обов'язково вас розважать та зроблять вихідні незабутніми.

Субота, 9 вересня

22:22— "Таємниці генія Шевченко", 4 серія

23:15 — "Таємниці генія Шевченко", 3 серія

«Таємниці генія Шевченка» — фільм, присвячений 200-річчю від дня народження Тараса Шевченка. У стрічці, що стала документальною сенсацією, показано усі парадокси життя українського поета. Зокрема у проєкті «Таємниці генія Шевченка» розголошено таємниці народження та кохання Кобзаря і названо його можливих нащадків. Не пропустіть нові подробиці з життя видатного українського поета

Неділя, 9 вересня

17:10 — "Перл Гарбор"

Захоплива кінематографічна подорож з Беном Аффлеком і  Кейт Бекінсейл, що розгортається на тлі величезних подій. Режисер Майкл Бей вдало поєднав романтику і військову драму, створивши твір, який залишає глядача в захваті. Фільм розповідає про любовний трикутник головних героїв, який передує нападу військово-морського і військово-повітряного флоту Японської Імперії на військову базу США Перл-Гарбор 7 грудня 1941 року.

Перл Гарбор дивитися

23:15 — "Бійцівський клуб"

Культова стрічка з Бредом Піттом базується на однойменному романі Чака Паланіка. Головний оповідач фільму, якого зіграв Едвард Нортон, страждає від нудьги та відчуженості у споживацькому суспільстві. Він знайомиться з іншим чоловіком, Тайлером Дерденом (Бред Пітт). Разом вони створюють бійцівський клуб, де члени можуть відчути себе живими і виразити свою агресію шляхом боротьби. Та у цій історії не все так просто.

Новини по темі