Що подивится на вихідні: 5 українських фільмів та серіалів на 1+1 Україна

5 українських фільмів та серіалів на вихідні — 1+1
Freepik

Добірка цікавих фільмів та серіалів, які можна подивитися на 1+1 Україна цими вихідними!

Поділитися:

Що подивитися — часте питання, яким задаються глядачі у вільний час. Зібрали для вас добірку фільмів та серіалів, які можна переглянути цими вихідними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому варто подивитися фільм "Рашизм. Історія хвороби" Акіма Галімова

"Гроза над тихоріччям"

Цієї суботи о 19:30 глядачів 1+1 Україна чекає цікавий фільм, сповнений емоційних подій і улюблених українських артистів. У головній ролі — Людмила Загорська. За сюжетом, науковому співробітнику одного з НДІ Павлу Соколову, який нещодавно позбувся роботи, випадає можливість непогано заробити. За дорученням приятеля-бізнесмена він відправляється в сільську глибинку, де повинен переконати Марію Лошкареву продати її молочну ферму під бізнес-проект міських ділків. Сам того не помічаючи, чоловік закохується в жінку. Тепер перед ним стоїть нелегкий вибір: не виконати доручення друга чи піти проти совісті.

Серіал "Гроза над тихоріччям" дивитися - 1+1

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "1+1 Україна" покаже україно-італійську комедію з Ірмою Вітовською в головній ролі

"Чорний ворон"

Історична драма з Тарасом Цимбалюком у головній ролі вийде в ніч на неділю о 00:10 на телеканалі 1+1 Україна. Події розгортаються в Україні, у 1922 році. Період, коли шансів на збереження власної держави вже не залишалося. Колишній офіцер УНР Іван разом зі своєю вагітною дружиною Тіною приїжджає до свого батька. Він помічає, що місцевість поповнюють новоприбулі полки ГПУ. Ця операція була проведена для зачистки всіх повстанців, які ще продовжували боротьбу проти радянської влади. Іван, на прізвисько Чорний Ворон, не збирається терпіти знущання над власною родиною та рідним краєм, тому протистоїть загарбникам. 

Чорний ворон дивитися - 1+1

"Пульс"

Цієї неділі на 1+1 Україна о 19:00 Станіслав Боклан та Наталія Бабенко у спортивній драмі "Пульс", заснованій на реальних подіях, покажуть історію життя Оксани Ботурчук. Через автомобільну аварію в юному віці дівчина практично повністю втратила зір, але не відмовилася від своєї мрії — олімпійської медалі. Вона наполегливо йшла до своєї мети, незважаючи на перепони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-5 захопливих турецьких серіалів, які варто переглянути

Фільм "Пульс" дивитися - 1+1

"Коза Ностра. Мама їде"

Прем'єра на 1+1 Україна вже цієї неділі о 20:55! Українці побачачать україно-італійську комедію з краєвидами Карпат і сонячної Італії "Коза Ностра. Мама їде". Фільм розкаже про пригоди української мами, яка приїхала до доньки в Італію. Головну роль зіграла Ірма Вітовська.

Коза Ностра. Мама їде дивитися - 1+1

"Дике поле"

У неділю на 1+1 Україна о 22:50 глядачів чекає фільм-екранізація роману "Ворошиловград" українського письменника Сергія Жадана "Дике поле". Хлопець Герман повертається у рідне місто на сході України після зникнення свого старшого брата. Тут він намагається врятувати сімейний бізнес, стару бензоколонку, яку намагаються забрати собі місцеві "бізнесмени". Водночас він знаходить у рідному місті друзів дитинства та своє кохання. Герман вважає своїм обов'язком захистити бензоколонку і близьких йому людей від лиха.

Дике поле дивитися - 1+1

Новини по темі