Соціальна акція з озеленення свого міста від Rozetka.ua

Соціальна акція з озеленення свого міста від Rozetka.ua

Гарна можливість для кожного українця зробити внесок в озеленення територій.

Поділитися:

7 і 8 жовтня в межах акції «Це дерево для тебе, Україно» у п’ятьох великих українських містах —  Києві, Львові, Одесі, Харкові та Дніпрі відбудеться благодійна висадка дерев. Кожен мешканець Львова зможе купити дерево і подарувати його улюбленому місту.

До участі в акції  запрошуються всі, хто бажає віддячити своїй країні, та зробити живий внесок в її розвиток. За словами організаторів проекту, його ідея народилася з бажання віддячити нашій країні й обдаровувати її дійсно корисними подарунками.

«Це унікальна можливість для кожного українця опікуватися природою Батьківщини й зробити внесок в озеленення територій. Кожен, при бажанні, зможе доглядати своє дерево в будь-який час. Ідея нашого проекту народилася ще кілька років тому. За цей час ми вже провели одну велику висадку дерев у Києві. Ми пишаємося активністю українців, завдяки їй ми висадили більше тисячі дерев. Цього разу ми істотно збільшуємо межі проекту й організовуємо висадки також в  інших великих містах України. Цього року українці озеленять також Харків, Дніпропетровськ, Одесу та Львів. Загалом планується висадити до 5000 дерев».

У нашій країні є багато гарних і просторих паркових зон, де можна висадити більше дерев, заради озеленення міста. На сайті https://posadiderevo.rozetka.com.ua/ учасники акції зможуть обрати місце висадки й будь-який із запропонованих саджанців. Серед дерев можна знайти різноманітні види: клен, катальпа, горобина, липа, каштан кінський, сакура сортова, липа, клен кулястий і береза. Команда Rozetka.ua висадить дерева протягом цієї осені й буде доглядати їх. Саджанці можна придбати на сайті і оплатити банківською карткою. Учасники акції сплачують лише вартість самого дерева, усі витрати на висадку, що передбачають трансфер, посадку, грунт і полив, організатори візьмуть на себе. За розвитком зон висадки та станом висаджених дерев городяни зможуть спостерігати через сайт та його інтерактивну мапу. 

Новини по темі