Сьогодні історії відразу кількох учасників другого сезону шоу "Голос країни"

Сьогодні історії відразу кількох учасників другого сезону шоу "Голос країни"

За кілька днів до прем'єри другого сезону шоу "Голос країни", цикл документальних фільмів про нових героїв продовжує знайомити нас з найяскравішими історіями вокалістів.

Поділитися:

Учасниця другого сезону шоу "Голос країни", одеситка Зоя Харлампіді - модельєр. У найближчому майбутньому планує відкрити власний салон модного одягу. Проте зовсім скоро їй доведеться одягати найголовнішу жінку в своєму житті - доньку. На сліпі прослуховування Зоя приїхала на 9 місяці вагітності, і, хтозна, можливо, на "Голосі країни" скоро з'явиться ще одна, найменша учасниця.

У кліпах і на сцені Михайло Брумский справжній серцеїд, а в житті - скромний і слухняний син іконописця. Батько підтримує Мишка. Він вважає, що син обрав правильний шлях - не зрадив талант співака, який був даний йому Богом. На одному з концертів, Михайла помітив Лаврський митрополит і запропонував підтримку. Три місяці Мишко прожив в чернечій келії. Одного разу на церковній службі у нього було видіння, що він підписує договір з відомим українським продюсером. Через півроку це сталося наяву. Тепер Михайло вирішив спробувати себе на "Голосі країни".

Олеся Киричук - успішний стоматолог, але львівські меломани знають її як співачку. Закінчивши медичний університет, вона не мала достатньо коштів на необхідне обладнання для власної практики. Олеся влаштувалася співачкою в ресторан, і паралельно працювала в стоматології. Сьогодні вона в змозі сама оплачувати записи альбомів. На перші зароблені гроші, Олеся купила все необхідне, і відкрила стоматологічний кабінет. Але ще й досі не може визначитись, що важливіше в її житті - спів, чи докторська практика.

Спеціально на шоу "Голос країни" з німецького міста Ганновер приїхав харків'янин Олег Рудич. З України в Німеччину Олег переїхав 7 років тому. У Ганновері, як і в Харкові, Олег вирішив займатися музикою. Спочатку він грав і співав сам, потім став навчати інших. Завдяки цьому Олег став знаменитим - в Ганновері у нього своя музична школа. Олег вважає, що зараз саме час заявити про себе на батьківщині.

Роман Бабак радо дарує свою творчість усім бажаючим. Його часто можна зустріти в центрі Києва, сценою для нього служить головна площа столиці. Гроші Роман не вважає головною цінністю, а грає для себе. Він не відчуває хвилювання перед "сліпим прослуховуванням" тому, що для нього важливий не результат, а процес виступу.

Як складеться доля цих героїв, чий голос оберуть зіркові тренери шоу "Голос країни" ми побачимо через два дні - 8 січня, о 20:12, на 1+1.