Сьогодні Катя Осадча святкує День народження

Сьогодні Катя Осадча святкує День народження

Сьогодні у Каті Осадчої день народження! За сформованою вже традицією, телеведуча зустрічає його на зйомках. У минулому році свято збіглося з фіналом вокального шоу "1 +1" "Голос країни". У цьому році свої 29 Катя зустріла на

Поділитися:

Сьогодні у Каті Осадчої день народження! За сформованою вже традицією, телеведуча зустрічає його на зйомках. У минулому році свято збіглося з фіналом вокального шоу "1 +1" "Голос країни". У цьому році свої 29 Катя зустріла на знімальному майданчику ігрового шоу "Мій зможе".

Зйомки чергової гри почалися вчора і затягнулися до півночі. Рівно о 12 ночі в студії несподівано згасло світло і пролунала команда "стоп". Осадча вирішила, що стався технічний збій, але насправді це був заздалегідь підготовлений для неї сюрприз!

У студії урочисто заграла Happy birthday, на майданчику з'явився торт із запаленими свічками, подарунок та квіти. Катя від несподіванки заплакала. Всі, хто був у цей момент на знімальному майданчику (а це група проекту, учасники гри та 250 глядачів) хором кричали "поздоровляємо!" І аплодували іменинниці.

Яке бажання загадала Осадча, задуваючи свічки на торті, знає лише вона. А зйомки після такої приємної і зворушливою паузи відновили. Тому що прем'єра на носі! Вже цієї неділі глядачі побачать першу гру нового сезону "Мій зможе", учасниками якої стали пари з реаліті-шоу каналу "4 весілля", "Голос країни" та "Міняю жінку".

Не пропустіть! 16 вересня в 20.15 на "1 +1".