Соломія Вітвіцька допомагає збирати кошти на польові шпиталі

Соломія Вітвіцька допомагає збирати кошти на польові шпиталі

Зірка 1+1 стала ведучою концерту гурту Українські барви.

Поділитися:

Ведуча 1+1 Соломія Вітвіцька долучилася до збору коштів на медичне обладнання польових шпиталів, у яких лікарі рятуватимуть життя бійцям у зоні АТО. Вона стала ведучою концерту гурту Українські барви, де для цієї потреби була зібрана вже перша сума коштів.

Що б там не казали деякі генерали, саме волонтери зараз утримують армію. Я це бачила на власні очі, коли їздила в АТО. У мене брат – військовий. І мій чоловік нещодавно їздив у епіцентр…  Тому я знаю ситуацію з перших вуст, від людей, котрі воюють, – говорить Соломія.

Українські барви передали 20% від продажу квитків і дисків на придбання одноразових хірургічних наборів для польових шпиталів з метою запобігти тяжким наслідкам поранень.

Цього року Українські барви"відзначають 15-річчя, і Соломія Вітвіцька провела два великі концерти гурту у Києві та у Львові. Також під час концертів були презентовані два нових кліпи Українських барв на пісні "Ой, під калиною" та "Єдина Україна". Їх автором став чоловік Соломії режисер-кліпмейкер Влад Кочатков.

І перше, і друге відео – дуже актуальні. Вони про почуття до Батьківщини і про те, що всі конфлікти потрібно вирішувати вербально, а не зброєю. Обидва кліпи вже є в мережі і їх можна переглянути, – розповідає ведуча.

Нагадаємо, Соломія Вітвіцька є активною учасницею волонтерського руху, допомагає збирати кошти на ліки та потреби українських вояків і опікується пораненими.

Новини по темі