Соломія Вітвіцька: "Над мріями треба працювати!"

Соломія Вітвіцька: "Над мріями треба працювати!"

Ведуча "ТСН. Особливе" Соломія Вітвіцька відома тим, що має активну громадянську позицію та завжди всіляко підтримує соціальні проекти

Поділитися:

Ведуча "ТСН. Особливе" Соломія Вітвіцька відома тим, що має активну громадянську позицію та завжди всіляко підтримує соціальні проекти. Цього разу телезірка стала ведучою дитячого талант-шоу "Зіркафест", яке зібрало близько 1000 молодих артистів з різних куточків країни. Учасники свята – вихованці шкіл-інтернатів, дітки з багатодітних та соціально незахищених родин.

Привітати юних гостей також прийшли народний артист України Іван Попович, оперний співак Юрій Годо та суперфіналісти "Голосу країни" – Наталі Пічкур і Аліса Петрик. А Соломія Вітвіцька, користуючись нагодою, поспілкувалася з дітками та надихнула їх працювати над своєю метою:

"Дитинство – це час мрій, надій і пошуку свого життєвого шляху, але просто сидіти на дивані та мріяти – безглуздо. Над мріями треба працювати!"

Телеведуча вважає, що насправді, коли є можливість допомогти і зробити щось добре – це корисно навіть для себе. Це можуть бути елементарні слова підтримки, адже інколи їх так чекають. Вони можуть змінити хід подій і стати для когось відправною точкою. Якщо на якісь секунди, хвилини відволікатися, приділяти увагу один одному – це може спрямувати життя в іншому напрямку.

"Головне, що діти спілкуються між собою: хтось співає, хтось танцює, а хтось займається мистецтвом. І розуміння того, що існують такі можливості, що ти можеш "сам робити себе" – розвивати, відчувати увагу та реакцію глядачів, робить життя повноцінним, насиченим і цікавим", – говорить Соломія.