Соломія Вітвіцька вирушила у довгоочікувану подорож (ФОТО)

Соломія Вітвіцька вирушила у довгоочікувану подорож (ФОТО)

Ведуча поїхала відкривати для себе нову країну.

Поділитися:

Зірка каналу "1+1" Соломія Вітвіцька, яка перервала свою відпустку заради АТО, нарешті вирушила у довгоочікувану подорож до Албанії. На своїй сторінці у соцмережі ведуча ділиться не тільки фотографіями, але й цікавими фактами про країну. Вітвіцька звернула увагу, що сприйняття Албанії як мусульманської країни, це насправді  – міф.

"Типовий стереотип про Албанію, що це мусульманська країна. Але православних та католицьких храмів не менше, ніж мечетей. Єдина мусульманка в паранджі, яку ми тут зустріли, була туристкою з Ірану. Окрім того, комуністичне минуле теж залишило свій відбиток - багато албанців так і залишилися атеїстичними і абсолютно байдужі до релігій. А навіть ті мусульмани, що тут мешкають можуть вживати свинину чи алкоголь", - розповіла Соля.

Також ведуча дізналася, чому Албанію називають городом Европи.

"У Албанії є цілі ліси оливкових дерев. Відповідно оливкову олію та й самі оливки є прикрасою кожного албанського столу, а також ідуть на експорт. Продукти вирощені без пестицидів та хімікатів (котрі тут є забороненими) - смачні, корисні та дуже доступні".