Соломія Вітвіцька стане першою гостею оновленої "Підпільної імперії" з Андрієм Алферовим

Соломія Вітвіцька стане першою гостею оновленої "Підпільної імперії" з Андрієм Алферовим

Популярна передача про кіно змінює формат і запрошує до перегляду знаменитостей 

Поділитися:

Уже сьогодні, 26 серпня, на глядачів каналу "1+1" чекає перший випуск оновленої програми "Підпільна імперія". Проект, який вже встиг завоювати серця кіноманів, змінює формат. Головним нововведенням стане поява в студії зоряного гостя. Тепер разом з вами дивитися і коментувати фільм буде не тільки ведучий програми, відомий кінокритик Андрій Алферов, але і запрошена знаменитість.

"Підпільна імперія - це такий "напівлегальний", як ми його бачимо, клуб хорошого кіно. Кіно, в якому є яскраво виражена авторська позиція і впізнавані обличчя. З акторами, яких любить увесь світ. Вибрані для проекту фільми відзначено в різні часи серйозними міжнародними нагородами, такими як "Оскар" і Каннські гілки. Ведучий, телеглядач і знаменитість дивитимуться один і той же кінофільм разом, хоч і будуть перебувати в різних місцях. У нас є певний принцип: помістити запрошеного гостя в максимально незвичну для нього обставини за рахунок сюжету, щоб надати глядачам можливість побачити публічну персону під зовсім іншим ракурсом", - розповідає про новий формат телеведучий.  

Героїнею першого випуску стане ведуча "ТСН" Соломія Вітвіцька. Їй і глядачам належить подивитися фільм Стівена Спілберга "Бойовий кінь", що вийшов у світовий прокат у 2011 році.

Дія картини відбувається в часи Першої світової війни. Коня Джоуі разом з кавалерійським полком відправляють битися в полях Франції. Англійська хлопчик Альберт, який доглядав за конем з моменту його появи на світ і навчив його всім навичкам, необхідним для війни, болісно переживає розрив зі своїм улюбленцем. І відправляється за ним на фронт. На очах глядачів жорстока війна загартовує і перетворює хлопчика на мужнього, бувалого хлопця ...

Військова тематика кінострічки зараз, на жаль, як ніколи актуальна і близька українцям. Як же відреагує на картину Соломія, яка, до того ж, не так давно побувала в зоні АТО і багато побачила на власні очі? Приєднуйтесь до нас вже в 00:05 на "1 +1".