Соломія Вітвіцька в образі Моніки Белуччі провела вечір з Джонні Деппом-Анатолічем

Соломія Вітвіцька в образі Моніки Белуччі провела вечір з Джонні Деппом-Анатолічем

Вчора ввечері, 20 червня, в галереї "Я Гретера" відбувся арт-проект перевтілень "Make Art", який довів, що стильний макіяж - це справжнє мистецтво.

Поділитися:

Вчора ввечері, 20 червня, в галереї "Я Гретера" відбувся арт-проект перевтілень "Make Art", який довів, що стильний макіяж - це справжнє мистецтво. Команда талановитих стилістів та візажистів створила для п'ятірки обраних українських зірок особливі образи світових знаменитостей. Ведуча "ТСН. Особливе" 1+1 Соломія Вітвіцька стала Монікою Белуччі. Образ знаменитої кіноактриси став для Соломії настільки рідним, що вже практично може вважатися її другим ім'ям. Відомий російський дизайнер Валентин Юдашкін назвав Соломію українською Монікою Белуччі.

Ведучий "Сніданку з 1 +1" Анатолій Анатоліч перетворився на Джонні Деппа. Фішкою образу були стильні окуляри. Цей лук дуже нагадує образ журналіста Пола Кемпа з комедійної драми "Ромовий щоденник", зіграного Деппом.

Українська співачка Alloise вирішила перевтілитися у колегу по цеху - темношкіру виконавицю Бейонсе, щоправда, блондинку. Співачка Варда перевтілювалася в легенду кіно Софі Лорен. А Аліна Гросу замахнулася на славу всесвітньо відомої Анжеліни Джолі з фільму "Турист".

У фіналі події всі зірки отримали свої копії статуеток Оскара за зіграні "мейк-арт" ролі.

Організатор: інформаційний портал "Izum.ua".