Сонячне затемнення у жовтні 2023: гороскоп для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл

Гороскоп для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл на Сонячне затемнення 14 жовтня
Unsplash

Чого чекати всім знакам зодіаку у день Сонячного затемнення та Молодика у жовтні?

Поділитися:

Новий місяць у жовтні 2023 буде дуже особливим, адже у цей день відбудеться Сонячне затемнення. Чого чекати всім знакам зодіаку 14 жовтня, розповіла астрологиня Анжела Перл. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на жовтень 2023 для всіх знаків зодіаку: кому чекати змін в другий місяць осені

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на Сонячне затемнення у день Нового місяця 14 жовтня

Гороскоп на Сонячне затемнення Овен

14 жовтня відбудеться Сонячне затемнення, яке розпочне коридор затемнень. Ви, можливо, відчуваєте це наперед, особливо в сфері ваших відносин, оскільки затемнення відбувається у вашому 7 домі. Воно може вплинути на ваші стосунки, шлюб, романтичні знайомства і бізнесові відносини. Ваше ставлення до себе також може змінитися.

Гороскоп на Сонячне затемнення Тілець

14 жовтня відбудеться Сонячне затемнення у 6 будинку. Це затемнення розпочне коридор затемнень. Цей будинок у вас керується Венерою. Це ваш сектор роботи, бізнесу, боргу. Можливо, нова робота, нова професія, хтось новий у колективі. Може змінитись режим, з'являться нові правила для себе, вдома. Також це може бути вимушено: харчування, лікування, дієта тощо. Можлива зміна лікаря.

Гороскоп на Сонячне затемнення Близнюки

14 жовтня — Сонячне затемнення у 5 домі. Ця подія може принести нову творчу ідею, початок романтичних стосунків, а також радісні моменти у вашому житті. Меркурій у шостому домі також передбачає новини, знайомства або можливість урегулювати ділові питання.

Гороскоп на Сонячне затемнення Рак

14 жовтня — Сонячне затемнення в четвертому домі. Цей період підходить для вирішення питань щодо житла, змін у сім'ї та початку нових довгострокових проєктів. Будьте готові до викликів і можливостей, які принесе затемнення.

Гороскоп на Сонячне затемнення Лев

14 жовтня Сонячне затемнення в 3 будинку керується Венерою (планета кохання та гармонії). На вас чекає багато спілкування, комунікації, знайомства, може помінятися коло спілкування. просто так.

Гороскоп на Сонячне затемнення Діва

14 жовтня — Сонячне затемнення в секторі грошей, що може мати важливий вплив на вашу фінансову ситуацію та сприйняття власної цінності. Ця подія сигналізує про можливість змін у сфері доходів, роботи, та власного відношення до грошей та цінностей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖСонячні та місячні затемнення 2023 року: точні дати та вплив

Гороскоп на Сонячне затемнення Терези

14 жовтня - Сонячне затемнення у Терезах у вашому 1 будинку, керованому Венерою. Ви відчуєте його набагато раніше і відчуватимете досить довгий час. Це про кохання, гармонію, задоволення і щось нове. Можлива вагітність, шлюб. Новий цикл життя.

Гороскоп на Сонячне затемнення Скорпіон

14 жовтня — Сонячне затемнення в 12 домі приватності. До 29 жовтня астрологиня не радить приймати серйозних рішень, адже їх не можна буде змінити чи скасувати протягом років. Саме час зробити рефлексію, записатися на психотерапію. Ви позбудетеся непотрібних людей та речей. Можлива поїздка чи міграція. Відкриються таємниці.

Гороскоп на Сонячне затемнення Стрілець

14 жовтня — Сонячне затемнення в 11 домі мрій. До 29 жовтня астрологиня не радить приймати серйозних рішень, адже їх не можна буде змінити чи скасувати протягом років. У вас будуть нові друзі та ідеї. Це сприятливий час для людей, які працюють в медіа. Потрапите в новий колектив. У вас з'явиться нова мрія.

Гороскоп на Сонячне затемнення Козоріг

14 жовтня — Сонячне затемнення в 10 домі кар'єри. До 29 жовтня астрологиня не радить приймати серйозних рішень, адже їх не можна буде змінити чи скасувати протягом років. Вийдете на новий рівень у професії. Можете змінити роботу. Деякі Козероги матимуть поповнення в родині. Визначите нову мету. Вас потішать нагородами.

Гороскоп на Сонячне затемнення Водолій

14 жовтня — Сонячне затемнення в 9 будинку гороскопа. Воно впливає на вас та ваше бачення світу навколо. Ви можете переглянути свої власні переконання і навіть знайти нову віру чи сприйняття світу. Вивчайте себе, мови, культури народів. Зміна місця проживання або поїздка за кордон також можлива в цей період.

Гороскоп на Сонячне затемнення Риби

14 жовтня — Сонячне затемнення в 8 домі фінансів. До 29 жовтня астрологиня не радить приймати серйозних рішень, адже їх не можна буде змінити чи скасувати протягом років. Будуть кредитні чи податкові справи, що затягнуться на рік. Можлива зміна фінансової ситуації партнерів. Ймовірна співпраця з новим інвестором. На вас чекають нові інтимні стосунки та психотерапія. Заглибитеся в духовні практики.

Новини по темі