Спідниця-плісе: з чим її комбінувати?

З чим комбінувати спідницю-плісе
freepik.com

Як поєднувати цю трендову річ з базовим гардеробом.

Поділитися:

Пізня осінь – не привід відмовитися від жіночності та грайливості. Навіть в прохолодну пору року можна вдягати спідниці.Дизайнери пропонують багато варіантів спідниць-плісе на вибір – з цупких тканин або романтичного фатину.

Фото: freepik.com

У поєднанні із трендовими непрозорими колготами таке вбрання може бути цілком придатним до холодів. Головне, щоб довжина такої спідниці була нижче колін.

З чим комбінувати спідницю плісе? Насправді – все дуже просто. З такими спідницями можна носити усе! Для повсякденного образу стилісти радять вдягати до неї світшот, для більш урочистого – блузу.

Для офіційних зустрічей плісировану спідницю сміливо поєднуйте з піджаком. Светр також цілком годиться для такого романтичного дівочого образу.

Светр можна асиметрично ледь-ледь заправити або залишити зверху спідниці, адже багатошаровість зараз на піку популярності. Футболка, водолазка, сорочка і навіть топ – усе це можна поєднувати із плісированою спідницею.

Верхній одяг також може бути довільним. Стилісти рекомендують тут відштовхуватись від особистого комфорту. Можете вдягати з плісированою спідницею тренч, який прикриває коліна. Так ви вбережете себе від холоду. Якщо ж вас холодом не налякати, то вкорочені куртки і косухи також добре пасуватимуть під плісировану міді-спідницю.

Але от зі взуттям потрібно бути вкрай обережними. Адже будь-яка спідниця середньої довжини візуально зменшує зріст. Тому взуття потрібно обирати на підборах, або таке, що максимально оголює гомілку.

Фото: freepik.com

Наприклад, туфлі-човники або оксфорди пасуватимуть ідеально. Але в жодному разі не обирайте високі чоботи і ботильйони. Це табу для образу із плісированою спідницею, адже таким чином ви візуально вкорочуєте собі ноги.

Будьте красивими і стильними!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зимове взуття 2018-2019 року: Модні моделі

Новини по темі