Співоча красуня Анна Трінчер розповіла про свою головну творчу мрію

Співоча красуня Анна Трінчер розповіла про свою головну творчу мрію

Учасниця "Голосу. Діти" взяла участь у відеоконференції на нашому сайті

Поділитися:

Під час другого ефіру відбору наосліп у шоу "Голос. діти" Україна познайомилася із юною красунею Анною Трінчер. Дівчина має проблеми із зором, однак ніколи не вдягає лінзи, коли йде на сцену. Каже, що боїться байдужості людей у залі, боїться її побачити. Однак, на щастя, у нашому проекті юна співачка зачепила за живе кожного глядача і розвернула крісла одразу двох тренерів – Тіни Кароль і Наталі Могилевської. За наставницю обрала останню і ще жодного разу не пошкодувала про своє рішення.  

"Коли я почала працювати з Наталею Могилевською, я щомиті переконувалася, що зробила правильний вибір. Це така людина! Її енергетика проникає у кожен шматочок мого обличчя. Вона дуже сильна. Підтримує у будь-який момент. Я б хотіла її бачити і в третьому, і в четвертому, і в п'ятому, і в шостому сезонах "Голосу. Діти", - розповіла Аня під час відеозустрічі на нашому сайті.

Окрім того, Трінчер зізналася, що на співочому проекті отримала безліч потрібних порад і на крок наблизилася до своєї головної творчої цілі. Так, з'ясувалося, що понад усе юна виконавиця мріє про сольний концерт і щирих та відданих глядачів на ньому.  

"Я хочу, щоб зібралося багато-багато людей, які би прийшли послухати мою музику, мою творчість. Не просто постояти, поговорити, а саме послухати. Мене", - поділилася заповітним Трінчер.

Також Аня повідомила, що нещодавно завершила роботу над клубною піснею, яку, до речі, написала сама.

"Вона про любов. І взагалі, усі пісні, які я пишу, - про любов. Це найпопулярніша тема. Це неминуче. І я хочу якнайшвидше випустити цей проект. І мрію колись зайти в невідомий мені клуб, і почути, що там звучить моя пісня", - розповіла Трінчер.

Чи справді за лаштунками "Голосу. Діти" панує жорстока конкуренція? Що Трінчер відчувала, коли виконувала на великій сцені Let it be? Чи є у співочої красуні друга половинка, дізнавайтеся у нашому відео.

Нагадуємо, уже цими вихідними на "Голосі. Діти" пролунають імена фіналістів. Не пропустіть вокальні бої у суботу й неділю о 21:00 на "1+1".

Більше новин про "Голос. Діти" читайте на сайті проекту.