Стало відомо, хто виконає головну роль нареченої у «Скаженому весіллі 2»

«Скажене весілля 2»: Стало відомо, хто виконає головну роль нареченої у продовженні гучної комедії | 1+1
Фото: FILM.UA

Шаленство триває!

Поділитися:

Шанувальники української комедії «Скажене весілля» із нетерпінням чекають на вихід її продовження. Так, найбільшою таємницею другої частини було ім’я головної героїні. Аж ось стало відомо, хто виконає роль ще однієї нареченої із родини Сердюків.

Емоційна сцена зустрічі батьків із старшою донькою Наталкою відкриває яскравий та динамічний трейлер другої частини зіркової комедії.

Головну роль виконала талановита українська акторка та телеведуча Катерина Кузнецова«Наталка Сердюк колись дуже серйозно посварилась із батьком, тому в першій частині фільму ми навіть не здогадуємось про її існування. У другій частині вона несподівано з'являється в житті своєї родини, бо здирається вийти заміж. І, ясна річ, її обранець не влаштовує Василя.

За характером Наталка – дзеркало свого батька. Горда, принципова, категорична, з внутрішнім стрижнем. Грати таку героїню було справді цікаво. І взагалі, класно потрапити до проекту, перша частина якого настільки «зайшла» в прокаті. Приємно бути частинкою цього і, звісно, сподіваюся на продовження!».

Другий трейлер також потішив глядачів новими кадрами з фільму та запальним хітом. Музичною темою другого трейлера стала нова пісня від тріо народних хітмейкерів – Потап, Олег Винник та Оля Полякова записали спільний трек, що став офіційним саундтреком фільму «Скажене весілля 2».

«Із виходом пісні та другого трейлеру в нас розпочався справжній святковий марафон в очікуванні великої прем’єри – менше ніж за три тижні українці побачать нашу зіркову комедію! Плануємо багато яскравих несподіванок, тож пильно стежте за новинами на сторінках фільму в соціальних мережах, аби нічого не пропустити», – поділився планами «скажений» продюсер стрічки та виконавець ролі яблунiвського тамади Назарія Запухляка Юрій Горбунов.

Фото: FILM.UA

Нагадуємо, зйомки продовження зіркової картини «Скажене весілля 2» завершилися на початку жовтня. На великі екрани друга частина найкасовішої комедії 2018 року вийде під Новий рік – 25 грудня.

Переглянь новий кумедний трейлер стрічки:

Нагадаємо, виробництвом «Скаженого весілля 2», як і першої частини історії, займалися компанії «Прототип Продакшн» та FILM.UA Group, співпродюсером знову виступила компанія MOZGI Entertainment. Дистрибуцією на території України займаються MMD UA і FILM.UA Distribution. Режисером-постановником комедії «Скажене весілля 2» знову виступив Влад Дикий.

Проект фільму «Скажене весілля 2» став одним із переможців 11-го конкурсного відбору «Держкіно». Перша ж частина комедії мала неймовірний успіх: стрічка не лише окупилася в прокаті й стала прибутковою, а й залишиться в історії першим та поки єдиним українським фільмом, продюсери якого повернули «Держкіно» усі залучені кошти, ще й з відсотками.

Читай також: 

Новини по темі