Старт "Пекельної кухні": шеф вивертає їжу на голови учасникам

Старт "Пекельної кухні": шеф вивертає їжу на голови учасникам

На 1+1 стартувало найгарячіше шоу "Пекельна кухня. Битва характерів". Мнацаканов став ще більш жорсткішим!

Поділитися:

На 1+1 стартувало найгарячіше шоу "Пекельна кухня. Битва характерів". На очах у всієї країни пекельний шеф Арам Мнацаканов разом з ресторатором Сергієм Гусовським показали учасникам, в яку халепу вони потрапили, прийшовши на проект. У третьому сезоні шеф став набагато жорсткіший. Тепер він не просто критикує страви - він вивертає їх на голови учасникам.

Мнацаканов не раз попереджав: його мета на проекті - виховати майстрів найвищого класу. І, схоже, в методах він не планує обмежуватися.

У першому епізоді "Пекельної кухні 3" учасники почали залишати проект, навіть не дотягнувши до вечері. Спочатку вони намагалися вразити шефа своїми фірмовими стравами. Тарілки одна за одною летіли у смітник - за ожину на макаронах, за підгоріле м'ясо, за зіпсовані продукти. Навіть страви домогосподарок (а їх серед учасниць кілька) виявилися смачнішими за те, що готували досвідчені кухарі.

29-річний кухар з Дніпродзержинська Максим Смірнов першим відчув на собі гнів шефа. Після жорсткої критики він власними руками перекинув свою фірмову страву собі на голову.

Вже на вечері цей самий "трюк" показав найстарший учасник Віктор Малец із Ужгорода. За провальну роботу у холодному цеху салат Віктора опинився у нього на голові.

Перша вечеря перетворилася на справжнє пекло і для учасників, і для гостей ресторану. Безвідповідальність, хаос у діях, незнання звичайних правил роботи на кухні привели до того, що гості пішли з ресторану голодними. Спочатку Арам Мнацаканов зупинив роботу синьої кухні, де працювали чоловіки. А потім закрив і червону, назвавши дівчат "курками". Шеф кілька разів нагадав, що м'ясо та рибу потрібно різати на окремих дошках, інакше продукти зіпсуються. Однак дівчата забули про це просте правило, за що й були покарані.

Під час першої вечері учасники "Пекельної кухні" примудрилися зіпсувати кілограми найдорожчих продуктів - м'яса, гребінців тощо. Професійна планка, яку поставив шеф, виявилася для них недосяжною. Вони плутали соняшникову олію з оливковою, не могли до ладу збити вершки, а підсмажити гребінці виявилося взагалі "космічним" завданням.

І це при тому, що перед вечерею для учасників влаштували майстер-клас су-шефи Володимир Ярославський та Жером Лор'є.

У підсумку проект залишили двоє учасників: Максим Смірнов та Лілія Карп'як. Усіх інших Мнацаканов погодився перевиховати. Та чи на довго вистачить його терпіння? Дізнаємося вже наступного тижня - дивіться "Пекельну кухню" у четвер о 21:15 на каналі 1+1.

Відео: ПЕКЕЛЬНА КУХНЯ. БИТВА ХАРАКТЕРІВ. Епізод 1