Стаса П'єху вразила атмосфера, а послу Грузії не вистачило спецій

Стаса П'єху вразила атмосфера, а послу Грузії не вистачило спецій

Перша вечеря новоспеченої команди чорних кітелів носила українсько-грузинський характер.

Поділитися:

Перша вечеря новоспеченої команди чорних кітелів носила українсько-грузинський характер. Крім того, що су-шефом був Георгій Хучуа, у ресторан "Пекельної кухні" завітав і посол Грузії, пан Григол Катамадзе. Після вечері пан Катамадзе зізнався, що все ж помітив відмінність між тим, як готують грузинські страви українські та грузинські кухарі. Але і тих, і інших він визнав неймовірними майстрами своєї справи.

"Я зовсім не розраховував на те, що отримав на вечері, – зізнався пан Катамадзе. – Мені дуже сподобалося все, що я побачив та спробував. В мене були дуже гарні відчуття від відкритого ресторану та самої атмосфери. Скуштувавши чахохбілі, я впевнився, що кухар дійсно майстерно готує. Все було дуже смачно, але мені не вистачало гостроти у стравах".

Зірковим гостем цього вечора став співак Стас П'єха. Крім смачної вечері, незабутні враження Стасові додало ще й спілкування з Юлею Висоцькою та послом Грузії, паном Катамадзе.

"Нагодували мене дуже смачно, – розказав співак. – Але я досить довго чекав на дорадо. Мені здається, що такий невеликий шматочок риби, який мені принесли, можна було б швидше приготувати. Та коли я спробував страву, її неперевершений смак трошки компенсував час очікування. Мене дуже здивувала і сама атмосфера на кухні. Всі працювали, як солдати. Якби у всіх ресторанах була така дисципліна, як на "Пекельній кухні", то напевно, їжа була б ще якісніша".

Відвідали ресторан "Пекельної кухні" і улюбленці публіки, учасники першого сезону шоу "Голос країни" Арсен Мірзоян, Тоня Матвієнко, Наталка Гордієнко та переможець проекту Іван Ганзера. Зіркові гості закохалися у неймовірний смак десерту "Панакота" та з порозумінням ставилися до тривалих очікувань замовлення.

"Панакота – найсмачніший десерт, який я коли-небудь куштувала, – зізналася Наталка Гордієнко. – Ще я спробувала малиновий десерт, який замовила Тоня. Ми довго чекали тільки головну страву. Але це не дратувало. Ми поставилися з порозумінням до учасників та до їхньої роботи".

Справжньою відрадою на вечері для Іван Ганзера став десерт. Співак зізнався, що обов'язково відвідав би ресторан вдруге і втретє, аби ще раз скуштувати панакоту.

"Я не до кінця зрозумів салат "Чорний Цезар", – прокоментував Іван. – Мені не сподобалося поєднання смаків. І я не люблю, коли забагато зелені. Потім я скуштував качку. Це, звісно, не та качка, яку готує мама, але новий смак мені сподобався. А от панакота – це найкраще, що було в мене за весь день".

Під враженням від смачного малинового десерту Тоня Матвієнко побажала тому кухарю, який готував його, виграти у проекті. До речі, десерт Тоні готувала хтось з дівчат.

"Мені все дуже сподобалося, – зізналася Тоня. – Я давно не куштувала яловичину. А тут її так чудово приготували, але мені не сподобався соус. У ньому не вистачало солодкого присмаку. Я вперше побачила живу кухню. Цікаво було за всіма спостерігати. Я довго чекала замовлення, навіть трохи втомилася, але був час поспілкуватися з друзями. За мій малиновий десерт хочу сказати, щоб у кухаря, який мені його готував, ручки не боліли. Хай він і виграє в шоу".

Арсен Мірзоян зізнався, що після вечері захотів спробувати приготувати щось з меню ресторану "Пекельної кухні" вдома. Співак сказав, що любить експериментувати не тільки в музиці, але й на кухні.

"Атмосфера бурхливої кухні мені не заважала, а інколи навіть і веселила, – зізнався Арсен. – В такій атмосфері я опинився вперше. Я думаю, що приготував би у себе на кухні ті страви, які скуштував у ресторані. Усі, крім панакоти. Цей десерт – секрет для мене".