Стіл поїхав, а ведучі залишилися: цей та ще 5 кумедних казусів в ефірі 1+1

Від ведучих 1+1 поїхав стіл на очах у глядачів: згадуємо цей та ще 5 кумедних казусів у прямому ефірі

Від ведучих 1+1 поїхав стіл на очах у глядачів: згадуємо цей та ще 5 смішних казусів у прямому ефірі

Поділитися:

Від ведучих 1+1 Марафон поїхав стіл прямо на очах у глядачів у прямому ефірі. Цей казус насмішив українців, а відео стало вірусним та розлетілося по соцмережах.

Євген Плінський та Ірина Прокоф'єва миттєво зорієнтувалися і майстерно вийшли із ситуації, продовживши ефір стоячи.

Пропонуємо згадати ще кілька кумедних казусів у прямому ефірі з ведучими 1+1 Україна!

Так, ведучий Сніданку з 1+1 Руслан Сенічкін одного разу випадково підпалив сценарій в ефірі. Телекулінар готував оладки та не помітив, що сценарій лежить дуже близько до плити. На щастя, вогонь вчасно помітили та загасили, а команда швидко прибрала наслідки міні-пожежі.

@stars1plus1 На щастя все обійшлося! Але пам‘ятайте про правила безпеки! #руслансенічкін #людмилабарбір #сенічкінбарбір #сніданокз1плюс1 ♬ Play with Fire (feat. Yacht Money) - Sam Tinnesz

В одному з прямих ефірів ТСН телеведуча Соломія Вітвіцька зняла туфлі під час сюжету та забула взути їх назад. Вона була впевнена, що цього ніхто не помітить, але босоніж постала перед сотнями глядачів!

«Забула і не взула. Нова студія, нові туфлі, високі підбори. Жінки часто під столом знімають туфлі на підборах. Казуси у прямому ефірі бувають часто, але не завжди помітні глядачам», – тоді поділилася Соломія.

Соломія Вітвіцька

Святослав Гринчук в одному з ефірів зробив кумедну обмовку – замість Сполучених Штатів Америки сказав Сполучені Штати України. Телеведучий швидко виправився, а фрагмент з ефіру став вірусним у соцмережах, набравши тисячі переглядів та коментарів.

@stars1plus1 Україна переможе 🇺🇦 #тсн #святославгринчук @Святослав Гринчук ♬ ДОБРОГО ВЕЧОРА (WHERE ARE YOU FROM?) - PROBASS ∆ HARDI

Ведучі часто люблять запрошувати тварин до студії. Але пухнасті друзі теж хвилюються, і тому трапляється різне. Так, в одному з ефірів 1+1 Марафон переселенка з Ірпеня, щеня Пуговка, зворушила, а потім ще й розсмішила глядачів, зробивши «свої справи» прямо на стіл. Ведуча Наталія Островська виявилася підготовленою до будь-яких казусів, тому швидко прибрала за нею.

У прямому ефірі ТСН у Марічки Падалко випав передній зуб. Ведуча не розгубилася і продовжила вести ефір, сховавши зуб долонею. Глядачка помітила це і опублікувала в Instagram відео, захопившись професіоналізмом та витримкою Марічки. Ролик набрав тисячі лайків та коментарів і розлетівся по всім новинам, як в Україні, так і за кордоном.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марічка Падалко в день народження розповіла, яку рятівну пораду дав їй чоловік-військовий

Новини по темі