Сто років телебаченню або 5 причин згадати про телевізор

Сто років телебаченню або 5 причин згадати про телевізор

Чим корисні телевізори, і чому їх все ще варто купувати?

Поділитися:

Інколи здається, що телебачення існувало ледь не завжди – воно так міцно вкоренилося у людському житті, що стало невід’ємною його частиною. Втім, насправді ж, цей прекрасний глобальний винахід побачив світ тільки в першій половині ХХ століття – приблизно сто років тому.

Ще зовсім нещодавно ТБ було беззаперечним лідером серед джерел аудіовізуальної інформації, а сьогодні його все впевненіше і впевненіше «посуває» Інтернет. Існує тисяча й один міф про шкоду телевізорів – їм приписують згубний вплив на органи зору, роль зброї в руках маніпуляторів, «шкідливість» для дітей. Про користь ТБ мова заходить набагато рідше – а, між тим, про неї є, що сказати.

Придбати телевізори можна в мойо. Тут потенційні споживачі можуть ознайомитися з широким асортиментом моделей, а також їх описами, технічними властивостями, фотознімками та навіть інструкціями з їх експлуатації. І все-таки, чим ж корисні телевізори і чому їх все ще варто купувати?

1. Організованість масивів інформації. Особливо цей показник припадає до душі консервативним глядачам. Якщо в Інтернеті потрібно витрачати час, наприклад, на пошуки новин з різних категорій, то практично на всіх телеканалах вони компактно «упаковані» в один випуск тематичної передачі.

2. Дитячі канали. Канал, повністю присвячений мультфільмам і розвиваючим телепередачам – справжня знахідка для дитини. У глобальній мережі не завжди можна відшукати мультик в потрібному перекладі, а на ТБ ця проблема зустрічається вкрай рідко.

3. Шкода для зору – вже в далекому минулому. Пройшли часи лампових телевізорів, які дійсно могли деструктивно впливати на зір. Сучасні LED і OLED панелі – справжнє підтвердження цього факту.

4. Багатофункціональність. Нові телевізори, створені як відомими брендами, так і новачками на світовому ринку – це можливість перегляду мультимедійних файлів, підтримка бездротових інтерфейсів, мобільне управління (синхронізація зі смартфоном).

5. Є над чим подумати. Перегляд телевізора – можливість отримати нові знання та самостійна їх фільтрація. По ТБ демонструють різні передачі, з яких можна перейняти досвід, інформацію і навіть корисні навички.

Варто віддати належне телевізорам – за роки свого існування вони встигли принести людству чимало користі. І, до того ж, армія фанатів сучасних передач навряд чи так просто відмовиться від улюбленого заняття.

 

Новини по темі