Столичні випробування: сварки, скандали та лише 5 гранд-фіналісток

Столичні випробування: сварки, скандали та лише 5 гранд-фіналісток

Цієї середи глядачі побачать, як сільські дівчата адаптувалися до життя у великому місті.

Поділитися:

Цієї середи глядачі побачать, як сільські дівчата адаптувалися до життя у великому місті. Учасницям шоу "Краса по-українськи" доведеться не тільки навчитися орієнтуватися у Києві, елегантно вдягатися та готувати вишукані страви, але й літати, позувати у спідній білизні під дощем та приборкувати авто на уроках екстремального водіння.

Загалом, на красунь чекає близько 12 випробувань, які для них підготували зірки. Оцінювати старання дівчат артисти будуть за допомогою карток з балами від 1 до 6, адже заради збереження справедливості ставити оцінки своїм підопічним зіркам заборонено. За результатами всіх змагань проект покинуть дві дівчини, які наберуть найменшу кількість балів, а п'ятірка щасливиць пройде до Гранд-фіналу.

Та поки що учасниці переймаються своїми першими проблемами: як дістатися пентхауса, де всі вони житимуть разом, та що вдягти на вечірку, куди їх запросив Віталій Козловський. Зберігає спокій тільки Анна Рудавко – їй не звикати до життя у Києві. "Мені легше в орієнтуванні, ніж іншим дівчатам, - говорить красуня. – Але, коли я побачила нашу квартиру, була здивована однаково з усіма. Жити на 21 поверсі – це круто! Я вперше так високо, і вид з вікна просто зачаровує".

Представниці регіонів вже встигли перезнайомитися та виділити поміж собою головних конкуренток. "Я встигла потоваришувати з Настею та Світланою, - розповідає Олеся Скабук. – А от Аня здається мені трохи зверхньою. Вона занадто самовпевнена та поводиться награно, фальшиво". Сама ж Рудавко запевняє, що їй просто важко відразу відкритися малознайомим людям.

Чи зможуть дівчата організувати спільний побут без скандалів, та чи вдасться Ані завоювати прихильність своїх конкуренток? Хто стане аутсайдером та не витримає столичних навантажень? Дізнайтеся імена гранд-фіналісток проекту вже у середу о 21:15!