Судді "Маленьких гігантів" на "1+1" поділилися своїми дитячими невдачами

Судді "Маленьких гігантів" на "1+1" поділилися своїми дитячими невдачами

Наталя Могилевська, Олена Шоптенко та Юрій Горбунов згадали минуле

Поділитися:

Зіркові судді національного дитячого талант-шоу "Маленькі гіганти" Наталя Могилевська, Олена Шоптенко та Юрій Горбунов напередодні прем'єри проекту на телеканалі "1+1", яка відбудеться 11 жовтня о 21:00, у теплій атмосфері презентації поділилися дитячими спогадами про власну участь в конкурсах.

"Коли я була маленька, мої вчителі не допомогли мені реалізувати мрію, тому, якщо я можу допомогти учасникам нашого проекту - це моя місія і я обов'язково це зроблю. Я колись хотіла танцювати. Дуже багато працювала біля станка, як і всі дітки, набувала форми. Наступним кроком були постановки і всякі цікаві танці в центрі залу, в гарних костюмах, з хлопчиками за ручку. Але через упереджене ставлення педагога до мене, біля верстата я працювала, а в танці мене не ставили. І звичайно, я вирішила, що я не талановита, що в мене ніколи нічого не вийде. Хоча в душі мені завжди здавалося, що здібності у мене є. Крім того, я 7 років проспівала в хорі, але мені жодного разу не дали заспівати сольну пісню. Я весь час в музичній школі простояла в третьому ряду "п'ятої полуничкою", але жодного разу не заслужила заспівати "Ой, на горі два дубки".

Таких горе-вчителів у моєму житті було багато. Тому я мрію відкрити свою школу, щоб дати дітям ті можливості, яких сама не мала в дитинстві", - розповідає Наталя Могилевська .

Олена Шоптенко, яка як суддя представляє на проекті хореографічне напрямок, також поділилася невдалим досвідом участі в конкурсах:

"Мій перший найважливіший конкурс я програла своїй головній суперниці. Але в 10 років я стала чемпіоном Києва - і після багатьох невдач це був великий успіх. Я не була найпомітнішою дитиною в класі, мене часто ставили в останню лінію на хореографії. А зазвичай найперспективніші танцюристи стоять по центру. У якийсь момент у мене з'явився тренер, який повірив у мене. Він мені завжди говорив, що не можна брати участь у змаганнях тільки заради перемоги. І твердив, що один конкурс дає стільки досвіду і практики, як 30 тренувань".

"Я згадую себе в дитинстві", - розповідає суддя проекту Юрій Горбунов, - "в хорі я і не намагався сольні партії виконувати, мене влаштовувало стояти в третьому ряду. Страх вийти перед всім класом і розповісти віршик, до речі, залишився дотепер. Одного разу в музичній школі за два тижні до академ-концерту на мене подивилися директор і сказав: "Тебе не видно з-за баяну і тому тебе не допустять до виступу". Мене це дуже засмутило, я прийшов додому і розплакався. А мама каже: "А ти візьми і доведи за ці два тижні, що ти зможеш". І я довів, і на концерті був одним з кращих. Мені хочеться, щоб наші учасники саме так реагували на свої невдачі не проекті, щоб це їх стимулювало до нових перемог і звершень".

Нагадаємо, прем'єра проекту "Маленькі гіганти" відбудеться 11 жовтня о 21:00 на телеканалі "1+1". Шість дитячих команд поведуть до перемоги їхні зіркові наставники: Ольга Фреймут, Настя Каменських, Ірма Вітовська , Володимир Горянський, Володимир Дантес і Надя Дорофєєва. Вони будуть підтримувати, мотивувати своїх підопічних і допомагати їм готуватися до виступів.

Кожна команда складатиметься з 4 учасників: вокалістів, танцюристів і талантів оригінального жанру - пародистів, вундеркіндів, дітей-індиго, надзвичайно кмітливих і дотепних, безпосередніх дітей у віці від 4 до 12 років. Переможцем проекту стане ціла команда.