Сумська разом з Литовченко і Ющенком смакували кутею на Прикарпатті

Сумська разом з Литовченко і Ющенком смакували кутею на Прикарпатті

Де, як, а головне з ким святкували різдвяні свята наші знаменитості дізналися журналісти "ТСН.Особливого".

Поділитися:

Де, як, а головне з ким святкували різдвяні свята наші знаменитості дізналися журналісти "ТСН.Особливого".

Виявляється, Ольга Сумська зі своєю родиною та кумами Владою Литовчеко і Володимиром Горянським, ласували кутею разом з Віктором Ющенком на Прикарпатті.

Зібрав зіркових гостей щорічний фестиваль в Яремчі "Winter Romantik Fest-2014". Тут панувало справжнє гуляння за найкращими українськими традиціями.

У барвистих вишиванках Сумська і Литовченко готували кутю за особливим рецептом. Не шкодуючи маку, родзинок і горіхів, господині приправили свою кутю ще й ложкою коньяку.

Після чого Ольга Сумська навчила свою куму по-модному зав'язувати справжню українську хустку. Разом із ними своїми піснями веселив публіку Віктор Павлік, а згодом до святкування приєднався і третій Президент України Віктор Ющенко зі своєю сім'єю.

Дітвора екс-президента була вбрана у вишиванки, сам глава родини тримав в руках глиняний розписаний посуд. Колишній очільник держави радо вітався з гостями і фотографувався з усіма бажаючими. Журналістам Віктор Андрійович розповів про особливості святкового вбрання, та як варто готуватися до різдвяних свят.

"Всі повинні бути в українському однострої. У мене тільки тут є 4 вишитих українських сорочки, з короткими рукавами", - запевнив він. А також зізнався, що його малеча разом зі своєю мамою власноруч готували святкові страви, і лише самої куті зробили майже відро.

"Моя дружина поставила на кухонний конвеєр всіх дітей. Тарасик буряк червоний вчора різав, щоб салат робити, картоплю чистив. Дівчата зайняті були, я думаю, що і кутею, це точно, але всю кухню готували. Це гарно, коли 12 страв готують твої доньки. Домашньої куті зробили майже відро, і така макітра стоїть на столі, що я думаю, днів 7 ще будемо їсти", - сказав Ющенко.

Більше новин "ТСН.Особливого" дивіться на сайті 1+1.