"Світське життя": Козловський зізнався, про що говорив із Андрієм Макаревичем

"Світське життя": Козловський зізнався, про що говорив із Андрієм Макаревичем

Рок-виконавець продовжує стійко витримувати цькування росіян

Поділитися:

Андрій Макаревич випустив пісню з промовистою назвою "Моя страна сошла с ума". Після появи треку в мережі лідера "Машины времени" почали цькувати на батьківщині з подвійною силою.

Однак відомий рок-виконавець продовжує стійко тримати удар. Про незламність і принциповість Макаревича у останньому випуску "Світського життя" розповідав і Віталій Козловський. 29-річний співак спілкувався з Андрієм після збірного концерту в Україні.

"На той момент ще не було такого натиску на Андрія Макаревича. Ми говорили про майбутнє. І вже тоді мені здалося, що він був психологічно налаштованим на те, що вдома на нього чекає шалено важкий час, що його намагатимуться накрити і притовкти. Він дуже чесна людина: як у своїх піснях, так і по життю. Він співає геніальну пісню "Не стоит прогибаться под изменчивый мир". І він не прогинається під свого диктатора, у нього є власна думка. Він приїжджав до нас переконатися, в чому проблема, побачити, яка ситуація в країні. Він почув людей, зробив свої висновки і надалі підтримує не просто Україну, а український народ", - сказав Віталій Козловський Каті Осадчій.