Світське життя: Приходько розповіла про другу дитину та свій поцілунок з дівчиною

Світське життя: Приходько розповіла про другу дитину та свій поцілунок з дівчиною

Катерина Осадча поспілкувалася з українською співачкою Анастасією Приходько для програми "Світське життя". Зірка розповіла, як вона проводить час з маленьким сином та багато іншого. 

Поділитися:

Катерина Осадча поспілкувалася з українською співачкою Анастасією Приходько для програми "Світське життя".

Зірка розповіла, як вона проводить час з маленьким сином та багато іншого. 

Настю, зараз тобі, як молодій мамі, потрібно поєднувати кар'єру і материнство. Друга дитина – це інші відчуття?

– Зовсім інші. До того ж, в мене хлопчик. Якщо дівчинку я пестила, то з хлопчиком в мене більше розмов. Я йому читаю книжечки, він дуже любить, коли я йому співаю дитячих пісень. Доньці це зовсім не подобалося, вона починала плакати. А він так слухає пісні про Умку, мамонтеня, єнота. Це зовсім інші відчуття.

Я так розумію, що старша донька почала ревнувати?

– Є няні, які допомагають, але вона починає гірко плакати, каже: "Це моя няня! Це моя бабуся!" Якщо я прошу допомогу, каже: "Все, я не хочу його!" Зараз вона почала розуміти, що це брат. Якщо я буду давати й більше любові, то вона, мабуть, перестане ревнувати.

Нещодавно ти знову побувала на сході. Ти тепер мама двох дітей, а все одно ризикуєш та їдеш з концертами там, де гаряче.

– Так, було небезпечно в Попасній, бо з тієї сторони дізналися, що я була в місті. Мене не те, що трусило, здавалося, що вся душа з мене вийшла. Я дуже хвилювалася, бо на концерті було багато дітей. А в Попасній тільки починають люди туди повертатися. І я боялася, щоб нічого за моєї вини не трапилося. Зали були повні, люди чекали. Я розумію, що зараз їм це потрібно, вони повинні відчувати, що потрібні.

Нещодавно вийшов твій новий кліп, де ти постала в незвичній ролі: в образі чоловіка і навіть з дівчиною цілувалася.

– Це був поцілунок не по-справжньому, це гра така, хочеться мені. До театрального мама не пустила, хоч зараз відіграюся.

Світське життя. Новорічний карнавал: