Тамара Гвердцителі: "Не завжди чоловік здатен зрозуміти рівень таланту жінки"

Тамара Гвердцителі: "Не завжди чоловік здатен зрозуміти рівень таланту жінки"

Тренер шоу "Голос країни. Перезавантаження" розповіла, що вважає основним у ролі наставниці

Поділитися:

Співачка Тамара Гвердцителі погодилася стати тренером "Голосу країни" і вже встигла про це пошкодувати, коли на етапі "Боїв" їй довелося обирати між двома дуже сильними артистами зі своєї ж команди… В інтерв'ю "Отдохни" найдосвідченіша наставниця співочого шоу розповіла про силу таланту й те, чому хоче навчити підопічних.

"Такі конкурси формують характер. І я думаю, що з-поміж іншого, учасники навчаться терпимості. Важливо не розчищати дорогу до успіху ліктями, а рухатися уперед, зважаючи на талант і здібності. Ось це би хотілося вкласти в їхні голови, окрім розуміння музики", - сказала співачка.

Окрім того, Гвердцителі розповіла, що вважає основним у ролі наставниці: "Головне для тренера, на мій погляд, знайти людей, гідних бути на великій сцені… А потім допомогти їм знайти свій шлях. От би не помилитися…"

Тамара мріє запалити зірки своїх підопічних і зізнається, що пишається тим, що має, чим ділитися з учнями.

"Для мене мій талант – дар. Дякую Богу, що наділив мене здатністю чути музику в цьому часом божевільному й жорстокому світі", - сказала Тамара.

Наставниця цінує талант кожного учасника й погоджується, що іноді унікальні здібності можуть заважати особистому життю.

"Не завжди чоловік здатен зрозуміти рівень таланту жінки й думає собі: "Ну ось вона хоче й співає, хоче й пише...", - але людина не розуміє, що стоїть за цим. Часом це навіть зумовлює ревнощі в протилежної статі. Але з цим треба змиритися", - радить вокаліста.

Також Гвердцителі розповіла, що на "Голосі країни" не завжди спілкувалася з аудиторією за допомогою слів.

"Іноді мені я справді вважаю, що краще змовчати. Але, мабуть, є такі моменти, які я не можу приховати. Як жінка я щось можу висловити очима, якимось жестом, поворотом голови… Ніколи людина не знає, якою силою володіє. Ті, хто нас оточують, знають про нас більше, ніж ми самі", упевнена Гвердцителі.

Як Тамара працює з підопічними і які дуети відрядить на "вокальний бій", дізнаємося уже наступної неділі о 21.00. Не пропустіть найдраматичніший етап проекту "Голос країни. Перезавантаження"!