На концерті батько Кузьми та прихильники Скрябіна разом заспівали гімн України

На концерті батько Кузьми та прихильники Скрябіна разом заспівали гімн України

Концерт пам'яті музиканта об'єднав абсолютно різних артистів

Поділитися:

Концерт пам'яті Кузьми, який відбувся вчора у Палаці Спорту, об'єднав абсолютно різних артистів. Зала була набита вщент, а на сцені друзі загиблого музиканта співали його пісні. 

Відкрила концерт Руслана, яка заспівала свою пісню "Світло", присвячену Кузьмі. Прониклива ніжність її голосу, чорно-біле фото Андрія Кузьменка та віртуальні свічки на моніторах зворушили усіх присутніх до сліз, яких цього вечора було чимало.

Для співачки рішення вийти на сцену в цей день було не дуже простим. І після виступу вона пояснила, чому. Разом з нею на сцені мав бути її найближчий друг - музикант Василь Кондратюк. Але напередодні його серце несподівано зупинилося.

"Сьогодні в мене подвійне горе", - пояснила Руслана і попросила згадати музикантів оплесками.

Проте, цього дня було достатньо приводів не тільки для сліз, але й для усмішок. Адже текстам Кузьмі були притаманні не тільки глибина та душевність, а й життєрадісність та іронічний погляд на життя.  

Одним із найбільш особливих став момент, коли на сцену вийшов тато Кузьми. Не всі знають, але музикант підтримував українських прикордонників і навіть брав участь у розробленні нової відзнаки. Прикордонники не забули все, що для них зробив артист, тому відзнаку "Ні кроку назад" за номером "001" вирішили передати родині Андрія. Розчулений батько музиканта подякував усім від імені родини. А після короткої промови заспівав гімн України разом з усіма людьми, що в цей день прийшли згадати Кузьму….

Нагадаємо, що телеверсію концерту 1 червня о 22:30 покаже канал "1+1". А поки що дивіться репортаж з концерту від "Сніданку з "1+1".