На "1+1" стартує "ПРОСТО шоу"!

На "1+1" стартує "ПРОСТО шоу"!

У січні "1+1" покаже новий розважальний проект "ПРОСТО шоу".

Поділитися:

У січні "1+1" покаже новий розважальний проект "ПРОСТО шоу". Це адаптація британського формату Family Fortune. Та на відміну від британців, у яких в шоу брали учать лише родини, в українському форматі команди збирали по принципу спільності інтересів, родинних зв'язків або професії.

"ПРОСТО шоу" - це розважальна телевікторина, в якій приймають участь дві команди по 5 чоловік. Команди, що змагаються між собою, підбиралися за принципом яскраво вираженої протилежності: блондинки проти брюнеток, хлопці проти дівчат, співаки проти хореографів і т.п.

На чолі кожної команди стоїть капітан – яскрава та відома особистість у своїй галузі. Капітани самостійно обирали учасників своєї команди. Ведучим шоу виступає Юрій Горбунов: "Коли я дізнався про формат цього шоу, то відразу ж погодився стати його ведучим. На роль учасника якось себе не розглядав. Звісно, вболіваю за кожну команду, бо всі вони гідні перемоги. Всі учасники хвилюються, тому намагаюсь їх підбадьорити, хоча вони й самі, незважаючи на хвилювання, люблять жартувати, ще й мене смішать".

В шоу приймають участь не тільки зірки, але й прості родини. Головний критерій за яким вони відбирались, щоб в родині було не менше 5 чоловік і всі були повнолітніми. Інший критерій відбору – учасники повинні бути яскравими та неординарними особистостями, які будуть цікавими для телеглядачів.

На підготовчому етапі шоу було проведено опитування 100 людей, які відповіли на різноманітні прості питання. Таким чином на кожне питання було отримано шість альтернативних відповідей. Завдання учасників шоу – відгадати варіанти відповідей людей із сотні опитуваних на поставленні запитання. Наприклад, що люди купують зазвичай у кіосках, що люди носять в гаманці, який подарунок є непотрібним, що чоловіки купують в день зарплатні та інші.

Гра складається з декількох турів, по закінченню яких команда, що набере 300 і більше балів, приймає участь у супер-грі та змагається за головний приз програми – 10 тисяч гривень!

Прем'єра "ПРОСТО шоу"  відбудеться скоро на "1+1"!