Телеканал 1+1 оголошує кастинг для зірок у новому дайвінг-шоу "Celebrity Splash"

Телеканал 1+1 оголошує кастинг для зірок у новому дайвінг-шоу "Celebrity Splash"

Ми шукаємо впевнених та рішучих celebrities, готових до водних випробувань.

Поділитися:

Ми вже бачили, як зірки змагалися у танцях, на ковзанах, у приготуванні їжі та вікторинах на ерудицію. А от стежити за стрибками українських celebrities у воду глядачам ще не доводилося. Саме тому цікаво, хто з наших зіркових сміливців наважиться на такий експеримент. Ми шукаємо впевнених та рішучих героїв, готових до водних випробувань.

Проект "Celebrity Splash" уже встиг перевірити зірок на сміливість у таких країнах, як Британія, Нідерланди та Франція, і показав приголомшливі рейтинги. Найближчим часом проект стартує у США, Австралії, Іспанії, Китаї та Аргентині.

Окрасою, наприклад, британського телевізійного шоу "Celebrity Splash" стала Джейд Івен - учасниця гурту Sugababes, англійська співачка та актриса, що виборола п'яте місце на Євробаченні-2009. Сексуальне золоте бікіні Джейд у шоу "Celebrity Splash" запам'яталося всім шанувальникам та учасникам проекту. У британському шоу зірки пірнали під керівництвом Тома Дейлі, олімпійського медаліста, який тричі здобував звання молодої особистості року в спорті.

Незабаром глядачі телеканалу 1+1 зможуть стати свідками зіркових звершень та розділити зі своїми фаворитами водні тріумфи. Цікаво, хто з українських celebrities наважиться на такі експерименти?