Телеканал "1+1" оголошує всеукраїнську "Битву салонів" краси

Телеканал "1+1" оголошує всеукраїнську "Битву салонів" краси

Прем'єра на "1+1" - з 16 березня по буднях о 15:45 стартує нове реаліті-шоу "Битва салонів".

Поділитися:

Прем'єра на "1+1" - з 16 березня по буднях о 15:45 стартує нове реаліті-шоу "Битва салонів".

Вперше власники салонів краси постануть в ролі клієнтів. Проект об'єднає всю країну, щоб вибрати найдостойніших у сфері б'юті-послуг, розповість про новинки перукарського мистецтва та косметології.

"Канал"1+1" ретельно перевіряв ресторани України. Прийшов час перевірити тих, хто обіцяє нас зробити красивими - тобто салони краси. Тільки в Києві їх близько 600!!! Це дуже гарний, але жорстокий бізнес з величезною конкуренцією. Коли ми запускали проект, ми розуміли, що конфлікт можливий з самого початку і представники салонів відстоюватимуть честь свого бізнесу. Але ми навіть припустити не могли, наскільки жорсткою буде ця Битва!" - Розповів керівник Friends Production Олексій Гончаренко.

Салони змагаються у кваліфікації майстрів, оригінальності послуг та адекватності цін. У кожній програмі беруть участь три салони, господарі (представники) яких ходять у гості один до одного, щоб на собі випробувати кращі пропозиції салону-конкурента. Процедуру вибирає представник салону, а клієнт не може від неї відмовитися.

Послуги можуть бути якими завгодно: від нарощування вій до епіляції волосся на грудях у чоловіків, і від запаювання кінчиків волосся вогнем до видалення бородавок.

В кінці дня клієнти описують свої враження про процедури і залишають суму на свій розсуд. Перемагає салон, прайсові ціни якого будуть максимально збігатися з сумами, залишеними клієнтами-конкурентами.

З понеділка по п'ятницю о 15:45 телеканал "1+1" покаже, як і чим живе індустрія краси України.