Телеканал "1+1" знову шукає "Маленьких гігантів"

Телеканал "1+1" знову шукає "Маленьких гігантів"

Стали відомі дати кастингів другого сезону національного дитячого талант-шоу "Маленькі гіганти". 

Поділитися:

Стали відомі дати кастингів другого сезону національного дитячого талант-шоу "Маленькі гіганти".

Телеканал "1+1" продовжує підтримувати дитячі таланти і надає можливість маленьким українцям реалізувати свої мрії на великій сцені одного з найрейтинговіших дитячих проектів "1+1". Женя Лебедин, Єва Коцюба, Саша Подолян, Марк Терентьєв і інші "маленькі гіганти" стали улюбленцями всієї країни минулої осені. Але на великій сцені проекту може опинитися будь-який маленький талановитий українець.

Продюсери проекту "Маленькі гіганти" шукають для другого сезону шоу талановитих вокалістів, танцюристів: бальників, народників, виконавців сучасного танцю, а також маленьких талантів розмовного й оригінального жанру.

Вік учасників від 4 до 12 років.

Кастинги відбудуться в Києві:

12-13 березня
26-27 березня
2-3 квітня
16-17 квітня
23-24 квітня

Адреса: Київ, пр-т Глушкова, 1, ВДНГ, 12 павільйон.

 

"Маленькі гіганти" шукають таланти для другого сезону! Якщо вашій дитині від 4-х до 12-ти років, вона співає танцює або дивує у розмовному жанрі, тоді швиденько заповнюйте анкету на сайті: http://goo.gl/qh42q8Нехай вашою дитиною пишається вся країна!

Опубликовано 1+1 11 февраля 2016 г.

Телефон гарячої лінії: 067-334-29-84.

Форма для заповнення анкети.

 Нагадаємо, "Маленькі гіганти" - проект, знятий за форматом компанії "TELEVISA", в якому маленькі учасники з великими талантами в різних жанрах змагаються за перемогу під керівництвом зіркових наставників. У першому сезоні проекту переможцями стала команда Володимира Дантеса в складі Жені Лебедина (оригінальний жанр), Каті Бойко (вокал), Лєри Цвіркунової і Влада Михайленка (хореографія). Женя Лебедин також зіграв одну з головних ролей у "Різдвяній історії з Тіною Кароль" виробництва "1+1 Продакшн".

Телеканал "1+1" у 2012 році першим в Україні почав роботу над дитячими талант-шоу, в 2015 році продовживши успішно реалізовувати другий сезон вокального проекту "Голос.Діти" і перший сезон дитячого талант-шоу "Маленькі гіганти", які продемонстрували високі показники телеперегляду.

Новини по темі