Телеканал «1+1» покаже новий комедійний серіал «Будинок Бобринських»

Телеканал «1+1» покаже новий комедійний серіал «Будинок Бобринських»

Телеканал «1+1» покаже новий комедійний серіал «Будинок Бобринських» від Студії «Квартал 95»

Поділитися:

Серіал розповість про життя родини, яке змінилося в одну мить, коли під час проведення спіритичного сеансу Олександр Бобринський випадково переносить з позаминулого віку свого прапрапрадіда графа Андрія Бобринського просто з його весілля. Граф опиняється у своєму ж маєтку, але через 150 років. Там мешкають його нащадки, але їм належать лише колишні апартаменти прислуги. Родина Бобринських намагається довести право власності на весь 4-х поверховий маєток і сподівається, що граф допоможе їм у цьому. Так, дворянин тепер живе у звичайній сучасній сім'ї, стосунки у якій через побутові проблеми не можна назвати ідеальними. З одного боку, своєю присутністю граф створює додаткові труднощі своїм родичам, але в той же час допомагає вирішити багато їхніх проблем, ризикуючи залишити свого власного нащадка, який має от-от народитись, без батька. Стаючи на захист сімейних цінностей, граф занурює праправнуків у вир пригод, не замислюючись, що саме його вчинки можуть стати причиною проблем родини на декілька поколінь вперед.

Творці серіалу зазначають, що таких комедійних, добрих історій з елементами фентезі в Україні знімається небагато. «Будинок Бобринських» - історія про зв'язок поколінь, про родинні цінності, про різницю епох.

Акторський кастинг тривав 4 місяці. Акторам довелося пройти спеціальну підготовку перед зйомками, адже окрім сцен в павільйоні, заплановані екшен сцени на натурі та реконструкція історичних подій. 

Головні ролі в серіалі зіграють Артур Логай, Володимир Глотов, Ольга Атанасова, Віталій Салій, Лі Берлінська, Станіслав Боклан, Олексій Вертинський, Вероніка Лук'яненко та інші.

Над виробництвом нового серіалу на замовлення «1+1» працює Студія «Квартал 95».

Генеральний продюсер від телеканалу «1+1» - Кривицький Максим, продюсери - Єремєєва Олена, Борис Шефір, Сергій Демидов, Валерія Ткачук, Дарина Жукова.

Креативний продюсер та автор сценарію – Олександр Щур.

 

Новини по темі