Телеведучі "1+1" допомагають збирати медикаменти для українських солдатів

Телеведучі "1+1" допомагають збирати медикаменти для українських солдатів

У Києві в одному з аптечних супермаркетів вони власним прикладом надихатимуть покупців зробити внесок у наповнення армійських аптечок.

Поділитися:

Телеведучі "1+1" приєдналися до акції зі збору медикаментів для українських військових. У Києві в одному з аптечних супермаркетів вони власним прикладом надихатимуть покупців зробити внесок у наповнення армійських аптечок.

Акцію під девізом "У здоровому тілі – здоровий бойовий дух!" оголосила радіостанція "Ретро FM". Є низка медикаментів, яких українська армія зараз гостро потребує. Тому мета акції – зібрати якомога більший запас таких препаратів.

У четвер, 24 квітня, в аптеці "Віталюкс" (ст. м. "Мінська") ведучі "1+1" спілкуватимуться з покупцями й особисто візьмуть участь у зборі ліків. Зустріти улюблених зірок "1+1" у цій аптеці можна буде з 16:00 до 19:00.

У списку потрібних препаратів для українських військових – дезінфікувальні й знеболювальні засоби, антибіотики, бинти, вата.

"Усе це допоможе нашим солдатам бути в строю в прямому сенсі слова. А допомогти може кожен! " - закликають організатори акції.

Збір медикаментів стартував на початку квітня. Усі зібрані препарати будуть передані безпосередньо до військових частин після травневих свят.