Телеверсія концерту "День Незалежності з ОЕ" отримала престижну нагороду на міжнародному фестивалі

Телеверсія концерту "День Незалежності з ОЕ" отримала престижну нагороду на міжнародному фестивалі

Телеверсія концерту гурту "Океан Ельзи", який 3,5 години транслювався в прямому ефірі телеканалу "1+1"

Поділитися:

Телеверсія концерту гурту "Океан Ельзи", який 3,5 години транслювався в прямому ефірі телеканалу "1+1" 24 серпня 2014 року, отримала премію "Silver Screen" на американському кінофестивалі "US International Film & Video Festival ". Усього на фестиваль було подано понад 1000 заявок із 34 країн світу .

Уперше в історії українського ТБ, трек-лист для концерту склали глядачі за допомогою попереднього голосування на сайті телеканалу "1+1". Одним з найбільш вражаючих моментів телеверcіі концерту стало виконання гімну України гуртом "Океан Ельзи" разом з 40-тисячною аудиторією "Арена Львів".

Режисером телетрансляції став Андрій Музика, оператор-постановник - Володимир Гуєвський, звук - Віталій Телезін, ідея - Святослав Вакарчук, Олександр Ткаченко, реалізація - Вікторія Лєзіна -Масляна, Христина Шкабар, Альона Єремєєва, Ольга Михальченко, Юрій Калиновський і вся команда "1+1 Production". Візуальне оформлення концерту також розробили фахівці "1+1 Production".

"US International Film & Video Festival " заснований в 1967 році і є одною з провідних міжнародних подій. Фестиваль нагороджує найкращих у сфері документалістики, телевізійних серіалів і розважальних програм.