Тепер українці можуть не чекати на замовлення в ресторані

З'явився український додаток, щоб не чекати замовлення в ресторані | 1+1

RestYou – мобільний додаток, який стане твоїм особистим помічником.

Поділитися:

Коли на рахунку кожна хвилина – тривале очікування їжі в закладі зовсім не доречне. Та й під час романтичного побачення, зустрічі з сім’єю чи друзями хочеться витрачати час на приємніші речі, аніж до півгодини чекати на страви.

На такий випадок українці створили незамінного помічника для всіх, хто дорожить своїм часом – додаток RestYou. У ньому за хвилину можна й забронювати столик, й одразу зробити замовлення.

Як працює RestYou?

Це безкоштовний український сервіс із європейським підходом. Його мета – економити твій час. Тому всього в декілька кліків і без жодних комісій можна замовити столик в улюбленому ресторані, переглянути меню та обрати страви, які приготують для тебе на конкретний час. Для цього не доведеться телефонувати, чекати на лінії або перекрикувати музику, намагаючись пояснити свої побажання працівнику закладу.

Понад те, RestYou позбавляє тебе необхідності чекати спочатку на готову страву, а потім – на рахунок. Ти онлайн обираєш позиції меню і оплачуєш їх карткою. А в ресторані – лише смакуєш. А коли часу зовсім обмаль – можна забрати замовлення з собою.

Чи можна скасувати замовлення?

Заброньований столик можна скасувати в будь-який момент у додатку. Та зловживати цим не варто, інакше можуть заблокувати доступ.

Від замовлених страв також можна відмовитися за потреби. Якщо підтвердження від ресторану ще не надійшло, ти можеш легко скасувати чи змінити своє замовлення. Якщо ж воно вже погоджене із закладом, а рахунок оплачений, замовлення можна скасувати не пізніше ніж за дві години до зазначеного часу – тоді кошти повернуться в повному обсязі.

Актор Дмитро Ступка вже вподобав додаток і став обличчям проекту.

Я завантажив додаток. Що далі?

Для реєстрації потрібен лише номер телефону – на нього приходитимуть повідомлення про виконання замовлення.

А далі все вкрай просто. Залежно від того, яка функція потрібна – бронювання, замовлення страв чи «заберу сам», – заходимо у відповідний розділ.

Обираємо ресторан. Додаток одразу запропонує тобі заклади, що поруч, підкаже відстань до них і середній чек. Також можна легко знайти улюблений ресторан за назвою – просто скористайся пошуком угорі зліва.

Замовляємо страви. У додатку можна ознайомитися з електронним меню. Для зручності воно вже поділене на рубрики, як-от сніданки, гарніри, десерти тощо. Ти одразу побачиш об’єм порції та ціну, тож в один клік зможеш додати позицію до свого замовлення.

Бронюємо столик. Додаток запропонує тобі вказати кількість осіб, зручну дату й час, а також можна залишити коментар із особливими проханнями. Так, ти зможеш попросити столик біля вікна! Після цього ресторан має підтвердити замовлення, про що тебе сповістять повідомленням.

Сплачуємо карткою. Щойно замовлення буде підтверджено, ти можеш оплатити рахунок карткою без жодних комісій.

У яких ресторанах вже працює сервіс?

Додаток співпрацює з понад 200 найпопулярнішими закладами Києва, як-от Black Market, AVALON, DUSHA, Рыба-пила, Guramma Italia, – в усіх уже можна замовити столик. У понад 20-ти з них можна онлайн обрати страви, зокрема у «Білий шум», Tiramisu Bar, Public Café, «Рахат Лукум», Vinsanto wine bar.

Незабаром сервіс запрацює також у Львові, Дніпрі, Одесі, Запоріжжі, Рівному, Івано-Франківську, Вінниці та Харкові.

Навіщо додаток власникам ресторанів?

Щоб на кухні не ставалося пекельних форс-мажорів, варто правильно планувати ресурси та час. RestYou покликаний спростити це завдання, а отже – забезпечити по-справжньому гостинний підхід до клієнта.

До того ж це зручний майданчик для просування закладу: завдяки додатку користувач зможе дізнатися про ресторан поблизу та насолодитися його кухнею й сервісом.

Новини по темі