Тест: хто ви з персонажів трилогії "Хоббіт"

Онлайн тест: хто ви з персонажів трилогії "Хоббіт"

Психологічний тест: оберіть персонажа "Хоббіта" та дізнайтеся, яка ви людина.

Поділитися:

Цього тижня на телеканалі "1+1 Україна" покажуть трилогію "Хоббіт". Спеціально до показу пропонуємо пройти тест та дізнатися, які риси персонажів популярного фільму притаманні вам найбільше.

  • Неділя, 21 січня, 11:50 — "Хоббіт: Несподівана подорож", 15:05 — "Хоббіт: Пустка Смоґа", 18:15 — "Хоббіт: Битва п`яти воїнств"

Психологічний тест: хто ви з фільмів "Хоббіт"

1. Більбо Торбин – головний герой трилогії "Хоббіт", звичайний хоббіт, який не очікував, що його життя так зміниться. Він добрий, сміливий і має велике серце. Він є уособленням звичайної людини, яка робить незвичайні речі. Він сміливий, але не безстрашний. Отже, ви добра людина, яка за потреби може стати героєм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 цікавих фактів про серіал "Доктор Хаус", та де його можна подивитися

2. Торін Дубощит – король гномів і лідер походу до Еребора. Він – гордий і мужній воїн, який мріє повернути своє королівство. Торін є уособленням сили духу і відданості своїй справі. Отже, ви лідер, який готовий долати перепони на шляху до своєї мети.

3. Ґендальф – мудрий і могутній чарівник, який завжди готовий прийти на допомогу. Гандальф є уособленням мудрості і доброти. Ви – друг і порадник, який завжди готовий допомогти тим, хто цього потребує.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фентезі, пригоди, бойовики: на "1+1 Україна" покажуть кіно для кожного (програма)

4. Леґолас – син Трандуїла, короля ельфів Лихолісу. Він – майстерний лучник і воїн, який завжди готовий до бою. Леголас є уособленням краси і сили. Ви – воїн по життю, який готовий захищати своїх друзів.

Психологічна стійкість в умовах війни — дивіться у "Сніданку з 1+1", що виходить у будні з 06:30 до 09:30 на телеканалі "1+1 Україна".

Новини по темі