«Світ має зупинити росію»: Тімур Мірошниченко звернувся до світової спільноти після масованої ракетної атаки по Україні

Тімур Мірошниченко емоційно звернувся до світової спільноти після удару по Охматдиту - відео

Тімур Мірошниченко емоційно звернувся до світової спільноти після російської ракетної атаки по Україні та закликав зупинити геноцид

Поділитися:

Ведучий ЖВЛ Представляє Тімур Мірошниченко  емоційно звернувся до світової спільноти після масованої ракетної атаки по Україні та обстрілу дитячої лікарні Охматдит у Києві.

Вранці та вдень у понеділок, 8 липня, Росія завдала ряд масованих ударів по Києву, Дніпру, Кривому Рогу та іншим містам України.

У відеозверненні Мірошниченко звернувся до світової спільноти та закликав зупинити геноцид українців.

«Це був типовий ранок для всього світу, але трагедія для України. Росіяни вдарили по дитячій лікарні Охматдит, яка відома на весь світ. Там серйозно хворі діти виборюють своє життя щодня. Це ще одна демонстрація геноциду, який Росія знову влаштовує на нашій території. Так не має бути. Розповідайте світові про злочини Росії. Ми не можемо залишити це проігнорованим. Ми потребуємо захисту», - заявив ведучий.

Мірошниченко також опублікував відео з місця подій та показав моторошні кадри руйнувань після російської атаки.

«Сьогодні під час масованого ракетного удару по Україні одна з російських ракет влучила в Охматдит. Це найбільший у нашій країні медичний заклад, куди з’їжджаються важкохворі дітки з усієї країни. Біль і розпач. Страшно навіть подумати, скільки може бути дітей під завалами. Задіяні всі служби для порятунку. Світ має зупинити росію», - написав він.

У понеділок, 8 липня країна-агресор Росія вдарила по одному з приміщень дитячого медичного закладу Києва. На даний момент відомо про 17 загиблих жителів столиці внаслідок ракетної атаки Росії.

У соцмережах Соломія Вітвіцька, Неля Шовкопляс, Катя Осадча, Наталія Мосейчук та інші відомі українці з болем та злістю відреагували на удар РФ по дитячій лікарні.

Подробиці про атаку РФ по Охматдиту - у сюжеті ТСН, який виходить у будні о 19:30 на YouTube і в марафоні новин.

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: «Самое большое онко отделение»: Катя Осадчая отреагировала на атаку России на Охматдет и обратилась к мировому сообществу

Новини по темі