Тімур Мірошниченко показав зворушливі кадри з дочкою у її день народження

Тімур Мірошниченко показав зворушливі кадри з дочкою у її день народження

Тімур Мірошниченко привітав дочку з днем ​​народження та показав зворушливі кадри з нею

Поділитися:

Ведучий «ЖВЛ Представляє» Тімур Мірошниченко показав зворушливі кадри із дочкою Мією у її день народження.

Сьогодні, 18 червня, доньці Мірошниченка та його дружини Інни виповнилося 6 років. З цієї нагоди зірковий тато опублікував в Instagram зворушливе відео з дочкою, в якому зібрав кадри, зроблені у різні роки її життя.

«6», - коротко підписав сімейне відео ведучий.

Інна Мірошниченко також привітала дочку в Instagram та присвятила їй зворушливий допис.

«Ти змінила мене і моє життя. Ти навчила мене любити, довіряти і вірити. Ти надихаєш мене своєю мудрістю і глибиною. Ти бачиш майбутнє, відчуваєш людей і кажеш, що твоя суперсила - це любов і доброта. Ти дала мені в тисячі разів більше, ніж я мріяла. Окутала мене любовʼю і прийняттям. Ти так тонко відчуваєш всі мої емоції. І завжди знаєш, коли мене треба обійняти і сказати, що ти поруч», - написала вона.

Донька Тімура Мірошниченка

Мірошниченко зізналася, що боялася появи на світ дитини:

«Я так боялася твоєї появи. Навіть не здогадуючись, які неосяжні світи ти мені відкриєш. З тобою і для тебе я готова на все! Ти моє продовження, мій сенс буття. Найпрекрасніше і найдобріше створіння у всесвіті! Дитина, яка дійсно цінує кожну живу істоту. Яка ніколи не шкодує обіймів і слів «люблю тебе більше за все». І яка попри усю жорстокість світу продовжує мріяти про справжнього алікорна, аби літати на ньому. Ми зробимо все, аби ти мала найщасливіше дитинство. З днем народження, донечка», - додала зіркова мама.

Нагадаємо, Тімур та Інна Мірошниченко – багатодітні батьки. Вони виховують дочку Мію та сина Марка, а також усиновленого хлопчика Марселя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Було важко стримувати сльози»: Тімур Мірошниченко, Юрій Горбунов та Святослав Гринчук – про найзворушливіші моменти зі своїми дітьми

Новини по темі