Тіна Кароль стане тренером шоу "Голос. Діти"

Тіна Кароль стане тренером шоу "Голос.  Діти"

Тіна Кароль стане тренером нового вокального шоу "1+1" "Голос. Діти". Вже з наступного тижня співачка візьме під своє крило команду юних вокалістів.

Поділитися:

Тіна Кароль стане тренером нового вокального шоу "1+1" "Голос. Діти". Вже наступного тижня співачка візьме під своє крило команду юних вокалістів.

Розмови про те, що саме Кароль може зайняти одне з тренерських крісел шоу "Голос. Діти" почалися ще навесні, коли співачка відкрила фінальний концерт проекту "Голос країни. Нова історія ".
Виявилося, що Тіна стежила за учасниками проекту і симпатизувала Олександру Онофрійчуку, Марічці Яремчук, Кирилу Туриченкові, Рождену Анусі. Тому перше, що цікавило всіх присутніх на шоу - чи готова знаменита співачка опікати дитячі голоси і чи відчуває в собі сили стати зірковим наставником?

"Мені складно самій оцінити - чи можу я бути зірковим тренером? - Відповіла тоді Тіна. - Я не корчу з себе Метрессу! Але якщо мій досвід може бути корисний, із задоволенням поділюся їм, розповім - що і як, допоможу."

Як зазначила продюсер шоу "Голос. Діти" Ірина Іонова, Тіна - це та артистка, популярність якої є результатом її власної праці. "Ми не раз обговорювали з Тіною можливість її участі в нашому шоу в якості тренера, але вона неодноразово повторювала, що не бачить себе в цій ролі, - коментує Ірина. - І лише після фіналу другого сезону "Голосу країни" Тіна зізналася, що дуже уважно стежила за нашими учасниками, співпереживала їм і ці емоції дали їй зрозуміти, що вона може виступити в якості наставника маленьких артистів. Їй є чим їм допомогти і що порадити, адже вона найсильніша вокалістка на нашій естраді. До того ж, у Тіни є досвід виховання власного сина; думаю, для своєї команди Тіна стане доброю мамою, яка буде опікувати своїх підопічних, підтримувати їх у всьому і полегшувати їхній шлях в цьому складному проекті ".

Музичний продюсер шоу Костянтин Меладзе також радий, що саме Тіна Кароль стала одним з тренерів шоу "Голос. Діти". "Ми дуже раді, що Тіна приєдналася до нас, - говорить Костянтин. - Вона є яскравим представником української вокальної школи, і в нашому проекті представить собою хорошу, якісну, популярну музику. Я впевнений, що вона швидко знайде спільну мову з дітьми і буде для них хорошим наставником. І, звичайно, важливо відзначити, що на кастингах дуже багато дітей виконували саме пісні Тіни - це неспроста, це означає, що вона користується у них повагою і популярністю".

Сьогодні Тіна Кароль готується до першого і найскладнішого етапу шоу "Голос. Діти" - сліпих прослухувань, зйомки яких починаються вже наступного тижня. Робити вибір, сидячи спиною до сцени, не бачачи очі виконавця і орієнтуючись виключно на його голос - це нове для Кароль. Але такі правила участі, і для юних вокалістів винятків не буде.

"Звичайно, я хвилююся, - каже Тіна. - Судити дітей - неймовірно велика відповідальність, але я погодилася стати зірковим тренером, тому що це проект про пісню, про музику, про голос. І для мене дуже важливо, що в шоу "Голос. Діти", як і в "Голосі країни" всі вокалісти співають наживо. Я сподіваюся в цьому проекті відкрити для глядача нову, юну зірку!"

Нагадаємо, вокальне шоу "Голос. Діти" стартує в ефірі "1+1" цієї осені. "Голос. Діти" - не змінення дорослого формату. Це окремий проект голландської компанії "Talpa" під назвою "The Voice Kids". Тієї ж компанії, якій належить ліцензія "Голосу країни" ("The Voice of Holland"). Україна стала першою країною, що купила "The Voice Kids". У проекті візьмуть участь діти від 6 до 14 років. Оцінювати учасників будуть, як артистів, а не просто як маленьких талановитих дітей.

Ще одним тренером шоу, як уже було заявлено раніше, стане лідер гурту "ВВ" та засновник "Країни мрій" Олег Скрипка. Ім'я третього зіркового наставника буде оголошено наступного тижня.