"Тітушки" йдуть у загони через бідність і наживаються на друзях - "Гроші"

"Тітушки" йдуть у загони через бідність і наживаються на друзях - "Гроші"

У загонах "тітушок" діє акція: "Приведи друга - отримай грошову винагороду". Спільнота хлопців у спортивному перетворилася на справжню фінансову піраміду, повідомляють "Гроші".

Поділитися:

У загонах "титушок" діє акція: "Приведи друга - отримай грошову винагороду". Спільнота хлопців у спортивному перетворилася на справжню фінансову піраміду, повідомляють "Гроші".

Під час розслідування журналісти натрапили на інформацію, як "розмножуються" "тітушки".

Кожен, хто прийшов у загін, отримує зразу ж 10 гривень. Той, хто привів - у рази більше. Після цього доводиться вже відробляти майбутні зарплати.

За добу мітингів – 200 гривень. Але участь у боях коштує набагато більше, дізналися журналісти "Грошей".

"Оплата 200 гривень. За день і за ніч. Якби ж у мене були гроші, я б сюди в житті не прийшов", - розповідає учасник мітингів.

Журналісти дізналися, що "тітушки"-кікбоксери та колишні солдати, отримують вигідніші умови. Наприклад, за одну добу вони можуть отримати до 100 доларів. І це лише за те, що чекатимуть команди піти в атаку. А там вже проллють чиюсь кров. Бо кров – основна умова "титушкування".

До доставки "тітушок" на "поле битви" ставляться з усією серйозністю. "Гроші" дізналися ще один шокуючий факт - хлопців у спортивному супроводжують даішники, які мають підтвердити, що всі бійці пройшли контрольні пункти.